Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


8. Mednarodni Logistični kongres – oskrbovalne verige v znanosti in praksi / EUROLOG 2021

.

Od 15. do 17. septembra 2021, bo v Thermani Laško potekal že 8. Mednarodni Logistični kongres – oskrbovalne verige v znanosti in praksi / EUROLOG 2021, ki na enem mestu povezuje različne deležnike s področja logistike, prevozništva, proizvodnih podjetij, ponudnikov informacijskih in tehnoloških rešitev. Kongres organizirata Slovensko logistično združenje (SLZ) in Evropsko logistično združenje (ELA) in je namenjen odločevalcem v podjetjih - lastnikom, direktorjem in vodjem, ki so zadolženi za tehnološko modernizacijo, digitalizacijo in v tej povezavi tudi poslovno transformacijo.

Udeleženci prihajajo iz logističnih, prevozniških, proizvodnih podjetij, ponudnikov informacijskih in tehnoloških rešitev, šolstva in državnih organov. Široka zastopanost vseh deležnikov daje kongresu poseben naboj in priložnost za še več povezovanja, mreženja in spoznavanja dobrih praks, ne samo z našega področja, ampak tudi področja, ki ga pokrivajo naše stranke, kar nam omogoča, da naše stranke spoznamo še bolje in tako dodatno izboljšamo naše storitve.

Kongres ostaja zvest svojemu poslanstvu - deliti z vami najboljše prakse in rešitve, ki jih lahko prenesete v vaše okolje in s tem povečate učinkovitost in konkurenčnost podjetja. Zato bodo na dogodku s strani tujih in domačih uspešnih podjetij predstavljeni konkretni primeri iz uvedbe transportno logističnih sistemov, sistemov za optimizacijo transporta, transportno logističnih platform, uvajanja avtonomnih vozil, umetne inteligence in strojnega učenja, avtomatizacije, robotizacije in drugih rešitev s področja Industrije 4.0 ter spremembe v poslovanju zaradi uvedbe eCMR in eFTI .

Ne zamudite priložnosti za mreženje med vsemi deležniki in konkretne poslovne dogodke

NE SPREGLEJTE!
Člani ZIT in IKT horizontalne mreže kot podpornik Logističnega kongresa imajo ob prijavi 10% popust s promocijsko kodo LOGIKT.

Spletni prijavni obrazec lahko najdete TUKAJ. Pri prijavi vpišite zgornjo kodo.

Kotizacija vključuje udeležbo na kongresu, dostop do e-gradiva, okrepčila med odmori in kosilo.
1. dan kongresa, kosilo, večerno druženje
2. dan kongresa ter kosilo
3. dan kongresa, prigrizek
Strokovna ekskurzija 3. dan je za udeležence brezplačna.

Za vse podrobnejše informacije o programu in namestitvah obiščite www.logisticnikongres.si.

Fotogalerija