Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Izhodna gospodarska delegacija v okviru kongresa Smart Country Convention




SPIRIT Slovenija, javna agencija,
v sodelovanju z Združenjem za informatiko in telekomunikacije ter IKT horizontalno mrežo v času od 17. do 21. oktobra 2022 pripravlja izhodno delegacijo v Berlin, v okviru katere bodo slovenska podjetja aktivno sodelovala na kongresu Smart Country Convention.

URADNO VABILO



Smart Country Convention je vodilni kongres na področju digitalne preobrazbe pametnih mest in skupnosti, e-uprave in pametnih regij. Predstavlja se kot gonilna sila za prihodnost pametnih mest in sodobne javne uprave in je nujen obisk za vse ključne akterje, ki želijo poganjati digitalne spremembe.

Domači in mednarodni vrhunski govorci bodo poskrbeli za dobro mero strokovnega znanja, navdiha in novih idej o digitalni preobrazbi javnega sektorja, pametnih mest in skupnosti in pametnih regij. Konferenco spremlja razstava, kjer se predstavljajo vodilni ponudniki digitalnih rešitev in konceptov, pa tudi predstavniki javnega sektorja in mest.

Slovenska podjetja bodo v okviru dogodka imela možnost tridnevne predstavitve na slovenski skupinski stojnici. Hkrati bodo imela odlično priložnost za mreženje, izmenjavo dobrih praks in navezovanje novih poslovnih kontaktov.

Vabimo vsa zainteresirana podjetja, ki se ukvarjajo z razvojem digitalnih rešitev za pametna mesta in skupnosti ter e-upravo, k sodelovanju v delegaciji, dogajanju na konferenci in mreženju s ključnimi deležniki v EU prostoru. 
Število mest je omejeno na 15 podjetij.

Kotizacija

Kotizacija Združenja za informatiko in telekomunikacije znaša 590 EUR na osebo brez DDV in zajema vpis v uradni katalog dogodka in s tem vidnost posameznega podjetja v okviru skupinske stojnice ter njihove stroške pri izvedbi obiska. Po izteku prijavnega roka bo Združenje za informatiko vsem prijavljenim izdalo račun. SPIRIT Slovenija krije vse stroške stojnice, vključno z grafikami in LED zaslonom, pripravo in tisk predstavitvene brošure in stroške organizacije.

Možnosti sofinanciranja 60% stroškov

Mikro, mala in srednja podjetja imajo možnost sofinanciranja dela stroškov z uveljavitvijo vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah, ki ga je razpisal Slovenski podjetniški sklad (SPS). Pri oddaji vloge za koriščenje vavčerja je na SPS potrebno predložiti potrdilo o prijavi v gospodarsko delegacijo, ki ga izda SPIRIT Slovenija.

Prijave

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij z obravnavanih področij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdijo preko elektronske prijavnice najkasneje do 20. 7. 2022, oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji, pri čemer bomo upoštevali relevantnost podjetij glede na prioritetna področja/sektorje ter vrstni red prijav. Po izteku roka za prijave bomo za udeležence delegacije organizirali pripravljalni sestanek ter podrobneje predstavili način in potek dogodka ter sestavo slovenske delegacije.

Za namen skupne predstavitve in promocije sodelujočih slovenskih podjetij bo SPIRIT Slovenija pripravil predstavitveno brošuro v kateri bodo predstavljeni vsi sodelujoči. Vsem prijavljenim bo SPIRIT Slovenija poslal informacijo o načinu priprave brošure ter povezavo do serverja, kamor bodo sodelujoča podjetja lahko naložila materiale.

Brezplačna odjava udeležbe v delegaciji je mogoča do vključno 15.8.2022 in sicer s poslanim e-sporočilom na elektronski naslov tina.lukan@spiritslovenia.si. Za odjave udeležencev delegacije po 15. avgustu 2022 bo organizator delegacije zaračunal 300 EUR na podjetje.
 
Dodatne informacije

SPIRIT Slovenia: Tina Lukan, E: tina.lukan@spiritslovenia.si, T: +386 5309 826
Združenje za informatiko in telekomunikacije, IKTHM: Andreja Lampe, andreja.lampe@gzs.si, T: +386 1 5898 253 


Fotogalerija