Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Ta vikend najbolj razburljiv DragonHack doslej





Tudi letos smo ponosni, da bomo na Združenju za informatiko in telekomunikacije soorganizator letošnjega DragonHacka 2023!


 

DragonHack, že deveti po vrsti, je najdaljši in največji študentski hackathon v Sloveniji, ki vsako leto zapored privabi več kot 200 udeležencev, ki jih povezuje strast do ustvarjanja, reševanja izzivov in pisanja računalniške kode.

 

Ekipe študentov bodo ta vikend, 13. in 14. maja 2023, uporabile svoje znanje in spretnosti za reševanje težav s programsko in strojno opremo v resničnem svetu, ki jim bodo postavila številna podjetja.

 

Študentje bodo imeli na voljo le 24 ur časa, da skupaj pripravijo čim bolj kreativne, inovativne in hkrati tudi tehnično dovršene projekte. V pomoč jim bodo mentorji iz fakultet, strokovnjaki iz podjetij ter različna oprema in najnovejša tehnologija.

 

Gre za fantastično priložnost za mreženje in spoznavanje odličnih podobno mislečih ljudi. Tekmovanje je tudi neprecenljiva priložnost, da študentje pokažejo svoje sposobnosti in priložnost za večno slavo 😊.

 

Letošnji DragonHack 2023 bo najbolj razburljiv hackathon doslej. Po dveh letih spletnih izvajanj se namreč vrača na Fakulteto za računalništvo in informatiko!


V komisi za izbor najboljših bo  v vlogi sodnice tudi Andreja Lampe, direktorica projektov Združenja za informatiko in telekomunikacije, ki vsem tekmovalcem želi dober tekmovalni vikend. "Želim vam veliko uspeha in ustvarjalnosti pri reševanju izzivov. Verjamem, da boste s svojimi idejami in znanjem navdušili in dosegli odlične rezultate. V gospodarstvu že željno pričakujemo talentirane mlade podjetnike," je povedala.



 Nagrade najboljšim bodo podelili v sredo, 17. maja v Muzeju novejše  zgodovine Slovenije.

* Tekmovanje in podelitev nagrad je zaprtega tipa.

Fotogalerija