Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


.SI z nami? Prijavite se na razpis za tekmovanje Netko


Objavljen je razpis za tekmovanje Netko, blagovne znamke Gospodarske zbornice Slovenije, ki jo že od leta 1999 podeljuje najboljšim spletnim projektom, ki živijo na domeni .si.

Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS ter Register.si kot organizatorja s to nagrado podpirata slovensko spletno komuniciranje, promovirata zanimive in koristne domače digitalne projekte, podjetja, spletne osebnosti, kreativo in domiselnost ustvarjalcev ter hkrati spodbujata rabo nacionalne domene .SI.

Na spletni strani netko.si je že objavljen razpis, prijava projektov pa je mogoča med 1. januarjem in 7. februarjem 2024.

Vsak projekt lahko najde svoje mesto v tekmovanju, saj so razpisali 8 tekmovalnih kategorij, najboljše pa čakata še posebni nagradi žirije. Tudi letos bo zmagovalec prejel v roke nagrado s težo, poseben kipec Netko, ki ponazarja tisto več: izjemno kreativnost, inovativnost, drugačnost in drznost.

Finaliste v posameznih kategorijah bodo objavili 14. marca, tekmovanje pa zaokrožili z dogodkom, ki se bo odvil 28. marca 2024 v Ljubljani.

Vse informacije o tekmovanju so dostopne TUKAJ>>

Fotogalerija