Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Vabilo k sodelovanju s primerom dobre prakse

 

 

V naslednjih mesecih bomo organizirali več spletnih seminarjev, kjer vas vabimo, da sodelujete tudi vi.

Pošljite vaš predlog primera dobre prakse, s katerim bi se želeli predstaviti na enem izmed naših spletnih seminarjev, ki so opisani spodaj.

Sodelovanje je omogočeno le članom ZIT, SRIP GoDigital.


Primeri iz prakse naj bodo predstavljeni kakovostno, na poslovnem nivoju, nekomercialni, ne-tehnični ter z jasnimi poslovnimi koristmi končne stranke.

 Svoj interes sporočite do 8. marca 2024!



Teme prihajajočih spletnih seminarjev:

 

Spletni seminar: Sodobne digitalne rešitve za proizvodna podjetja (2. del.) 

 

Spletni seminar bo namenjen proizvodnim podjetjem različnih panog, ki jim želimo predstaviti dobre prakse naših članov. Še posebej veseli bomo, če ste pri rešitvi uporabili najsodobnejše tehnologije vključno z UI. V lanskem letu smo izvedli prvi seminar na to temo, zanimanja je bilo veliko – zato smo se odločili, da v letošnjem letu izvedemo nadaljevanje.   

Spletni seminar: AI4SI- veliki jezikovni modeli

 

Na spletnem seminarju bi radi predstavili vaše rešitve in dobre prakse implementacije rešitev na osnovi velikih jezikovnih modelov (LLM) za učinkovitejše delo in rešitve v gospodarstvu.

 

Spletni seminar: Trajnostno poslovanje

Spletni seminar je namenjen podjetjem in posameznikom, ki si prizadevajo za integracijo trajnostnih strategij, krožnih poslovnih modelov in zeleni in digitalni prehod. Pri tem pa želimo pokazati, kako napredne tehnološke rešitve  in dobre prakse lahko prispevajo k njihovim ciljem.



Če bi želeli sodelovati pri vsebini spletnega seminarja s predavanjem (primerom dobre prakse) vas prosimo, da izpolnite spletni obrazec TUKAJ >>

Svoj interes sporočite do 8. marca 2024!

 


Vljudno vabljeni!

Fotogalerija