Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


TOGETHER IN EXCELLENCE – Skupaj do odličnosti 2024

 



TOGETHER IN EXCELLENCE – SKUPAJ DO ODLIČNOSTI 2024
15. maj 2024, Ljubljana

Nenadni vzpon in vse večja vloga umetne inteligence v poslovnem svetu sta postavila pred strokovnjake in praktike s področja projektnega vodenja ter upravljanja storitev IT tako nove izzive kot tudi nepredstavljive priložnosti. Razvoj umetne inteligence (AI) je namreč predrugačil način kako organizacije izvajajo svoje dejavnosti in prinesel pomembne spremembe v dinamiko dela ter odločanja.

Vabljeni na konferenco TOGETHER IN EXCELLENCE – SKUPAJ DO ODLIČNOSTI 2024, ki bo potekala 15. maja v Ljubljani in bo združila izkušene strokovnjake in praktike obeh področij. Med predavatelji bodo tudi priznani evropski in ameriški strokovnjaki. Vsak od njih bo delil svoje dragocene vpoglede, izkušnje ter praktične smernice s področja, ki je ključno za uspeh organizacij v sodobnem poslovnem okolju. 

Teme, ki jih bodo obravnavali bodo raznolike in sicer od vloge umetne inteligence v IT storitvah do etičnih vidikov uporabe AI, od projektnih pisarn do minimalizma v projektih in ponujajo širok spekter vpogledov in strategij, ki lahko obogatijo naše pristope k projektnemu vodenju in upravljanju storitev IT.

Spoznajte vodilne strokovnjake s področja projektnega vodenja in upravljanja storitev IT:


Americo Pinto: Pinto je izkušen vodilni direktor pri PMO Global Alliance (PMOGA) in avtoriteta na področju projektne pisarne (PMO) in upravljanja projektov. Njegovo predavanje bo osredotočeno na vlogo umetne inteligence pri projektih in upravljanju storitev IT ter pomenu prilagajanja PMO-jev prihodnjim zahtevam poslovnega okolja.

Nader K. Rad: Rad je strokovnjak za projektno vodenje in se bo osredotočil na koncept minimalizma v projektnem vodenju. Razložil bo, kaj minimalizem pomeni, zakaj deluje in kako lahko pristop minimalizma uporabimo pri reševanju zapletenosti projektov.

Rob Akershoek: Akershoek je vodilni arhitekt za upravljanje IT in bo razpravljal o uporabi umetne inteligence v razvoju in testiranju IT storitev, upravljanju varnosti, tveganj in skladnosti, ter drugih vidikih IT storitev. Predstavil bo tudi koristi uporabe umetne inteligence v IT storitvah ter integracijo tehnologije v obstoječo IT infrastrukturo.

Lee R. Lambert: Lambert je vodilna osebnost v svetu vodenja projektov pri Project Management Institute. Njegovo predavanje bo poudarilo vlogo umetne inteligence v projektnem vodenju ter podalo praktične nasvete za uspešno izvajanje projektov v dobi digitalne preobrazbe.

Stephen Alstrup: Alstrup je priznani profesor in svetovalec danske vlade za digitalizacijo ter varstvo podatkov. Njegovo predavanje bo osvetlilo pomembnost etike pri uporabi generativne umetne inteligence (GenAI) ter podalo praktične smernice in primere, ki bodo osvetlili vpliv GenAI na različne vidike poslovanja in družbe.

Kot soorganizatorji konference smo za člane ZIT pripravili promocijsko ceno vstopnice, in sicer 70€  s kodo ZIT-TIE-2024.

Za več informacij o dogodku obiščite spletno stran konference TUKAJ >>

Fotogalerija