Novice


Arhiv: OSKRBOVALNE VERIGE V ZNANOSTI IN PRAKSI 2014, 15. in 16.oktober 2014

Učinkovitost, inovativnost, produktivnost in dodana vrednost so končno postali ključni termini vsakdanjega pogovora v gospodarstvu. Zavedanje, da je višja dodana vrednost podjetij edini način zagotavljanja dolgoročne uspešnosti podjetij in s tem blaginje družbe, postaja vse bolj prisotno in ključno vprašanje, ki se postavlja, je, kako to doseči.
 
Temi letošnjega mednarodnega poslovno logističnega kongresa »Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2014« sta inovativnost in učinkovita logistika. Niti inovativnost sama po sebi niti samo visoka delovna produktivnost ne zadoščata za visoko dodano vrednost. Potrebujemo oboje, zato bomo na dogodku predstavili poti za uspešno inovacijsko dejavnost in učinkovito logistično dejavnost.

Na dogodku bomo s priznanimi domačimi in tujimi strokovnjaki ter managerji najprej strateško, potem pa povsem operativno razpravljali in predstavljali načine učinkovitega organiziranja inovativne dejavnosti, transporta ter logistike pri ponudnikih in uporabnikih logističnih storitev. Razprava o sodelovanju med gospodarstvom in univerzo je naletela na odličen odziv, zato jo v letu 2014 nadaljujemo tam, kjer smo lansko leto ostali.

Vljudno vabljeni na kongres!

Program kongresa in informacije v zvezi s prijavo v pripetem dokumentu.
 
 

Pripeti dokumenti

Fotogalerija