Združenje za promet

Novice


Arhiv: Konferenca: Trajnostni razvoj transportnega sektorja in vloga socialnih partnerjev

 

Združenje za promet vas skupaj s partnerskimi organizacijami ob zaključku projekta RITS - “Prestrukturiranje in industrijski odnosi v transportnem sektorju” vabi na mednarodno konferenco

Trajnostni razvoj transportnega sektorja in vloga socialnih partnerjev

v torek, 12.6.2012, ob 9. Uri

Hotel Mons, dvorana Vurnik, Pod za Brdom 55, 1000 Ljubljana

Mednarodna konferenca je zaključna projektna aktivnost, s katero želimo povzeti dosedanje aktivnosti ter izmenjati izkušnje in novosti na področju transporta. Osrednja tema konference bo trajnostni razvoj transportnega sektorja, problemi zaposlovanja s poudarkom na dejavnosti prevoza blaga in vloga socialnih partnerjev v teh razpravah.

Konferenca bo priložnost za razpravo o aktualnih težavah, ki pestijo podjetja v transportnem sektorju, udeleženci boste imeli priložnost izraziti svoje mnenje in izpostaviti dileme s katerimi se srečujete v vsakodnevnem poslovanju in predlagali potrebne rešitve in spremembe zakonodaje. S predstavniki projektnih partnerjev iz transportnega sektorja drugih držav boste lahko izmenjali izkušnje in dobre prakse, mogoča bo tudi primerjava zakonodaje in omejitev, s katerimi se soočate pri svojem delu.

Program in prijavnica sta v priloženem letaku. Na dogodek pa se lahko prijavite tudi lahko s klikom na spodnjo povezavo.

IZOBRAŽEVANJE

12 jun
2012

 

Trajnostni razvoj transportnega sektorja in vloga socialnih partnerjev

 Hotel Mons, dvorana Vurnik, Pod za Brdom 55, 1000 Ljubljana

Projekt RITS delno financira Evropska komisija.

 

 

Fotogalerija