Novice


Arhiv: ZBOR ČLANOV ZOR: Kibernetska varnost podjetij danes in jutri v praksi

Vabimo vas na Zbor članov GZS, Zbornice osrednjeslovenske regije, ki bo potekal 20. marca 2024. Dogodek je namenjen članom Zbornice osrednjeslovenske regije in je odlična priložnost za izmenjavo idej, mreženje ter seznanitev z aktualnimi temami s področja gospodarstva.

Arhiv: Možnost odziva na Zakon o evidencah

Zaradi številnih pripomb iz vrst delodajalskih organizacij pa tudi podjetij, je ministrstvo za delo odprlo poseben e-poštni nabiralnik, kjer bodo zbirali pripombe in odzive na zakon.

Arhiv: Finančnih pet: Investicije, nepovratni viri, likvidnost in naložbe

Na edinstvenem dogodku “Finančnih pet” so predstavniki partnerskih institucij -Gospodarska zbornica Slovenije - Zbornica osrednjeslovenske regije , Borza terjatev, Slovenski podjetniški sklad, SID banka in Elementum - 21. 11. 2023 razkrili aktualne finančne spodbude in instrumente za uspešno poslovanje podjetij. Investicije, nepovratni viri, likvidnost, naložbe, neposredno financiranje, finančne spodbude in plemenite kovine so teme, ki jih je moderiral glavni analitik GZS, Bojan Ivanc.

Arhiv: Migracije v Evropi lahko predstavljajo priložnost za reševanje pomanjkanja kadrov

Slovenska filantropija je sodelovanju z UNHCR in GZS, Zbornico za osrednjeslovensko regijo, pripravila mednarodno konferenco »Vključevanje prisilno razseljenih in oseb brez državljanstva na trg dela: priložnosti in sistemske rešitve«. Udeleženci panelov so spregovorili tudi o strategiji vključevanja tujcev, ki jo je 9. 11. 2023 sprejela vlada.

Arhiv: GZS za mlade: Kdo bo tvoj podjetniški partner? Odkrij ga z nami!

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) si prizadeva podpirati inovacije in rast mladih podjetnikov ter njihovih idej. V ta namen organiziramo projekt "GZS za mlade: kdo bo tvoj podjetniški partner? Odkrij ga z nami!" za vse mlade in drzne študente, ustvarjalce ter mlade podjetnike v starosti do 29. let. V fazi 1 najprej prijavite svojo idejo, ki jo boste strokovni komisiji predstavili 4. ali 6. 12. 2023.

Arhiv: Pomoč pri posledicah poplave in ocena škode

Če potrebujete kakršno koli pomoč pri obnovi ali se soočate s kakršnimi koli izzivi zaradi poplav, vam želimo sporočiti, da smo za vas dosegljivi. Naša ekipa je pripravljena prisluhniti vašim potrebam in vam pomagati na vsakem koraku. Prosimo, da nas kontaktirate preko telefonske številke 01 5898 174 ali elektronskega naslova zor@gzs.si.

Arhiv: Ocenjevanje škode zaradi posledic neurja z dežjem, vetrom, zemeljskimi plazovi in poplavami v gospodarstvu

Ministrstvo za obrambo, Uprava RS za zaščito in reševanje je dne 26. 7. 2023 na podlagi 7. in 54. člena Uredbe o metodologiji za ocenjevanje škode izdala sklep, da se prične z ocenjevanjem škode na stvareh zaradi posledic neurja z dežjem, vetrom, zemeljskimi plazovi in poplavami med 17. in 25. julijem 2023.

Arhiv: Izvoljen Upravni odbor GZS ZOR za mandatno obdobje 2023-2027

Izvoljeni so predstavniki podjetij v UO GZS ZOR za mandatno obdobje 2023-2027.

Arhiv: Kandidatna lista za člane upravnega odbora GZS Zbornice osrednjeslovenske regije

Kandidatna lista za člane upravnega odbora GZS Zbornice osrednjeslovenske regije

Arhiv: Volitve v organe GZS ZOR: Oddaja kandidatur

GZS ZOR razpisuje volitve članov v upravni odbor.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.