Zasavska gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Prejete inovacije OZ Zasavje za leto 2018

Odziv zasavskih inovatorjev na Razpis inovacije Zasavja za leto 2018:

Arhiv: Objavljen razpis za inovacije Zasavja za leto 2018

Približuje se rok za oddajo inovacijski prijav!

Arhiv: Delavnica: Kako uspešno pripraviti,prijaviti in predstaviti inovacijo; Zagorje ob Savi, 27.2. 2018

Inovatorke in inovatorje vabimo, da se udeležite delavnice, ki vam bo v pomoč pri pripravi, prijavi in predstavitvi inovacije!

Arhiv: Seminar: Varstvo osebnih podatkov in implementacija splošne uredbe GDPR, Zagorje ob Savi, 13.3. 2018

Zaradi pomembnih sprememb, ki jih prinašajo novi evropski predpisi s področja varstva osebnih podatkov, vas vabimo na seminar:

Arhiv: Napotitve v primeru servisa ali montaže po 1.1.2018

1.1.2018 prične veljati Zakon o čezmejnem opravljanju storitev, ki prinaša nova postopkovna pravila in pogoje, ki jih bo treba izpolnjevati za pridobitev obrazcev (potrdila) A1. Delodajalci, ki bodo želeli pridobiti potrdilo A1, bodo morali izpolnjevati kar nekaj pogojev, ki jih bo v postopku izdaje potrdila A1 preverjal Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), ki bo tudi po 1. 1. 2018 bo še vedno organ, pristojen za izdajo potrdil A1.

Arhiv: Davčni obračun in letno poročilo za leto 2017; Zagorje ob Savi, 25.1. 2018

Vabljeni na seminar namenjen računovodskim servisem in računovodjem, ki pripravljajo letna poročila in davčne obračune za pravne in fizične osebe. Do vključno 11.1. 2018 izkoristite nižjo kotizacijo za zgodnje prijave!

Arhiv: SPREMEMBA TERMINA: Delavnica "Kreativno reševanje poslovnih problemov in osnove psihologije za vodje; Zagorje ob Savi, 28.11. 2017

Spremenjen termin zanimive in koristne delavnice: "Kreativno reševanje poslovnih problemov in osnove psihologije za vodje"

Arhiv: Iz posveta DKD Zasavja o kompetencah (bodočih) zaposlenih v Zasavju

Društvo za kadrovsko dejavnost Zasavja in Območna zbornica Zasavje so skupaj z soorganizatorji izvedli posvet o ustreznosti kompetenc na delovnih mestih.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.