Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: Razstava embalažnih materialov

Arhiv: 40 let globalnega jezika poslovanja

Letos mineva 40 let odkar je globalni jezik poslovanja GS1 postal skupni jezik. V ta namen pripravlja organizacija GS1 Slovenija razstavo, ki bo na ogled do 29. novembra 2013 v recepciji poslovne stavbe GZS. Hkrati vas vabimo na brezplačni dogodek »40 let v družbi črtne kode«, ki bo v ponedeljek, 25.11.2013 od 9. ure dalje na GZS.

Arhiv: Vabilo pokroviteljem dogodka Nagrade GZS

Izkoristite priložnost za promocijo na največjem poslovnem dogodku v letu 2014.

Arhiv: Promocija zdravja pri delu

Na dogodku bomo predstavili štiri projekte za promocijo zdravja na delovnem mestu. Udeležba je brezplačna. Obvezna je e-prijava. Vabljeni!

Arhiv: 51. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA

Obiščite sejem in tiste dogodke, delavnice, strokovna srečanja, ki so vas najbolj zanimivi. Od 24. do 29. avgusta v Gornji Radgoni. Vabljeni!

Arhiv: Kam z gradbenimi odpadki?

Arhiv: Gorenje objavlja razpis

Arhiv: S spletno stranjo do večje prodaje na domačem in tujih trgih

Brez visoke uvrstitve na iskalnikih, bo tudi prodaja preko spletne strani nižja. Ste preverili na kateri strani se nahaja vaša spletna stran, če v iskalno polje v Google vpišete ime vašega izdelka, ki pa prodajate, ali storitve, ki jo ponujate? Se niste našli na prvi strani? Tudi na drugi ne? Prijavite se na brezplačni seminar, ki bo ta četrtek na GZS. Še nekaj prostih mest!

Arhiv: Seminar s področja projektnega vodenja, 24.05.2011

Združenje PMI® Slovenija in Gospodarska zbornica Slovenije vas vabita na seminar, kjer vas bodo člani združenja PMI Slovenija in predstavniki podjetij seznanili z novimi pristopi pri projektnem vodenju.