Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: Kongres javnega naročanja

Uradni list RS vas vabi na 4. strokovno srečanje naročnikov in ponudnikov v postopkih javnega naročanja, ki bo letos 22. in 23. septembra 2015, v Grand hotelu Bernardin v Portorožu. Članom GZS nudijo 5–odstotni popust za prijave do 8. 9. 2015.

Arhiv: 27. 8. 2015: Nov način vodenja - PONOVITEV USPEŠNICE

Večina posameznikov in podjetij boste svojo vrednost na trgu leta 2020 ustvarjali bistveno drugače kot danes. Preživeli boste le najbolj sodelovalni, ne najbolj ukazovalni. Naučiti se boste morali izogibati nepotrebnim konfliktom s sodelavci in partnerji, zapravljanju časa zaradi neučinkovitosti ter gospodovalnemu načinu vodenja. Bodite vodja, ne šef, in uspelo vam bo! Nov način vodenja. Brez konfliktov. Brez izgubljanja časa. Brez šefovanja. Vas zanima? Naučite se ga v enem dnevu! Kdaj? 27. avgust 2015 na GZS

Arhiv: Iz dogodka: Ravi Chaudhry

Ravi Chaudhry je strateški svetovalec mednarodnim podjetjem, poslovnim združenjem in vladam na področju trajnostnega napredka in konkurenčnosti. Je predsednik družbe CeNext Consulting and Investment, India, ki je v svoji karieri opravljal tudi vodilne funkcije v različnih delih indijske korporacije Tata. Je tudi avtor knjige Quest for Exceptional Leadership: Mirage to Reality.

Arhiv: Iz dogodka: 100 % recept za vaš najboljši nastop

Še en seminarski trojček je za nami. Naslednjega pripravljamo za konec avgusta.