Zbornica knjižnih založnikov in knjigotržcev

Postanite član Zbornice knjižnih založnikov in knjigotržcev

 

Prednosti članstva v Zbornici knjižnih založnikov in knjigotržcev

Obstaja več dobrih razlogov, zakaj postati član Zbornice knjižnih založnikov in knjigotržcev pri Gospodarski zbornici Slovenije (ZKZK). Če jih naštejemo le nekaj:

  • Aktivno sodelovanje v odborih in delovnih skupinah, kar omogoča vplivanje na zakone, predpise in ekonomske politike, ki se nanašajo na založništvo in knjigotrštvo.
  • Ugodnosti pri sodelovanju na Slovenskem knjižnem sejmu, kot je popust pri najemu razstavnega prostora.
  • Popusti pri kotizacijah za udeležbo na plačljivih dogodkih, kar omogoča dostop do strokovnih in izobraževalnih dogodkov v panogi.
  • Brezplačno sodelovanje na panožnih nagradnih natečajih in razpisih, kar omogoča promocijo in priznanje za dosežke v založništvu.
  • Možnost voliti in biti izvoljen v organe ZKZK, kar omogoča aktivno sodelovanje pri oblikovanju in usmerjanju zbornice.
  • Vključenost v močno in vplivno povezavo gospodarstva v Sloveniji, ki si prizadeva za izboljšanje poslovnega okolja in večjo gospodarsko rast.
  • Zagotovljenost kakovostne storitve, podpore in možnosti sodelovanja s strokovno ekipo ZKZK, ki se zavzema za razvoj in promocijo knjigotrštva in založništva v Sloveniji.

Članstvo v Zbornici knjižnih založnikov in knjigotržcev pri Gospodarski zbornici Slovenije vam omogoča povezovanje z drugimi strokovnjaki v panogi, dostop do informacij, podporo pri poslovanju, možnost vplivanja na dogajanje v panogi ter ugodnosti in popuste pri različnih dogodkih in storitvah. Prav tako ima zbornica močno zastopstvo in vpliv na ravni gospodarstva, kar omogoča aktivno sodelovanje pri oblikovanju zakonodaje in ekonomske politike, ki vplivata na založništvo in knjigotrštvo v Sloveniji.

Napoleon Hill je v svojem romanu leta 1936 napisal: »Ne čakajte, čas ne bo nikoli »čisto pravi«. Začnite tam, kjer ste in uporabljajte orodja in sredstva, ki jih pač imate. Boljša boste našli na poti, po kateri greste!«

 

Vemo, da knjige spreminjajo življenja. Članstvo v ZKZK pa Vam lahko spremeni poslovanje. 

Pristopni obrazec 

Vabljeni k sodelovanju!