Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Follow up "GITEX 2023" razprava

Sekcija ZITEx je v letu 2023 soorganizirala nastop IKT sektorja z gospodarsko delegacijo in skupinsko stojnico v okviru največjega tehnološkega sejma na svetu  - GITEX Global v Dubaju. Ob sodelovanju in organizaciji nastopa, skupaj z agencijo SPIRIT, se je sejma letos udeležilo 12 družb iz Slovenije, vtisi po sejmu so bili zelo pozitivni.

Že ob samem poteku sejma so člani predlagali, da bi bilo zelo smotrno, da se sejma v letu 2024 udeleži še širša delegacija in še več razstavljavcev - ne samo tistih, ki so člani ZITex, ampak tudi vsi ostali, katerih storitve in produkti bi bili zanimivi za globalni trg. Konkretno smo že začeli z idejami povezovanja in nastopa sekcije AIDAS.

Da bi bil nastop Združenja za informatiko in telekomunikacije na GITEX 2024 še boljši, vabimo vse, ki ste se v letu 2023 sejma udeležili ter vse tiste, ki vas to zanima, da se nam pridružite na »follow up-u« GItex 2023 razpravi.

Srečanje je namenjeno temu, da letošnji udeleženci posredujejo svoje izkušnje, ideje ter predloge za izboljšavo našega nastopa, vsi ostali pa z vprašanji in interesom pripomorete k uspešni predstavitvi Slovenske IKT dejavnosti na Gitex 2024. Na srečanje bo vabljen tudi predstavnik SPIRITa, ki je odgovoren za GITEX.

Srečanje bo v sredo, 10. januarja 2024 ob 15h na GZS, dvorana G, medetaža.

Prosim, da se na srečanje prijavite TUKAJ >>

Več o letošnjem GITEX Global 2023 tukaj >>


 

Fotogalerija