Združenje za promet

Novice


Arhiv: ODPOVED: Posvet za člane Kontaktne skupine predstavnikov za gospodarstvo (KSG) za področje carine, trošarin in okoljskih dajatev


***ODPOVED***

Subject: Odpoved posveta za člane Kontaktne skupine predstavnikov za gospodarstvo, ki sta bila načrtovana za 10. marca 2020 in 12. marca 2020

 Spoštovani,

 obveščamo vas, da sta Posveta za člane Kontaktne skupine predstavnikov za gospodarstvo, ki sta bila načrtovana za 10. marca 2020 na lokaciji Garni hotela Pristan, Ferrarska 30, 6000 Koper ter 12. marca 2020 v prostorih Generalnega finančnega urada, na Šmartinski 55 v Ljubljani ODPOVEDANA!

O novih terminih  posveta vas bomo sproti obveščali!

 Za morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo!

***


17. 2. 2020 12:30 | Sodelovanje gospodarstva s FURS na področju carin, trošarin in okoljskih dajatev

Posvet za člane Kontaktne skupine predstavnikov za gospodarstvo (KSG) za področje carine, trošarin in okoljskih dajatev
Finančna uprava Republike Slovenije v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Združenjem za promet organizira posvet tudi v Kopru, ki bo potekal 10. marca 2020 med 9. in 14. uro na lokaciji Garni hotela Pristan, Ferrarska 30, 6000 Koper (VIP salon). Ta posvet je prvenstveno namenjen poslovnim subjektom iz območja Kopra.


12. marca 2020 med 9. in 14. uro pa bo posvet potekal v prostorih Generalnega finančnega urada, na Šmartinski 55 v Ljubljani (velika predavalnica v pritličju).


Na posvetu bodo predstavljene okvirne teme:

  • s področja carin (spremembe carinske zakonodaje, BREXIT, novosti postopka 42, novosti s področja carinskih sistemov in izpolnjevanja carinskih deklaracij, novosti s področja tarife, vrednosti in porekla…)

  • s področja trošarin in okoljskih dajatev (e-poslovanje na področju trošarin in okoljskih dajatev, pomen pobiranja okoljskih dajatev, izvajanje Zakona o omejevanju porabe tobačnih in podobnih izdelkov – ZOUTPI…).

Natančen dnevni red bo objavljen naknadno na spletni strani FURS.

Število udeležencev je omejeno na enega člana na posamezni gospodarski subjekt, do zapolnitve mest. 

V primeru, da bodo za udeležbo na posvetu ostala prosta mesta, vas bomo obvestili in omogočili udeležbo še drugemu prijavljenemu udeležencu na gospodarski subjekt. 

Bodite pozorni: Pri prijavi izberite lokacijo (Koper ali Ljubljana), kjer se želite posveta udeležiti ter morebitna predhodna aktualna vprašanja s področja carin, trošarin in okoljskih dajatev.

Prijavo lahko pošljete na obrazcu za prijavo, do vključno 4. marca 2020

>>> VABILO Furs <<<

Fotogalerija