Novice


Arhiv: Projekt WBL-Q (Erasmus+, KA2, 10/2020 - 09/2022)



V želji po izboljšanju kakovosti učnih procesov, ki temeljijo na delu v podjetjih, smo v okviru projekta WBL-Q  v Avstriji, Nemčiji, na Madžarskem, Irskem, v Španiji in Sloveniji naredili  preiskovalno študijo, na podlagi katere bodo potekale tudi vse nadaljnje razvojne aktivnosti projekta WBL-Q.

Razgovori s strokovnjaki v vseh partnerskih državah v kombinaciji s kvantitativno raziskavo kazalnikov kakovosti že od začetka zagotavljajo vključenost ciljne skupine.

Po pregledu rezultatov vseh razgovorov je bila razvita in posredovana obsežna spletna raziskava. V vsaki partnerski državi je bilo povabljenih 50 odgovornih oseb PUD, predstavnikov izobraževalnih organizacij in učencev PUD, ki so februarja in marca 2021 ocenili kazalnike kakovosti in delili svoja mnenja.

V vseh partnerskih državah smo opravili intervjuje in dejavnosti, ki temeljijo na vprašalnikih ter se pogovorili z odgovornimi in pripravniki PUD v podjetjih, da bi ugotovili ustrezne in ključne kazalnike kakovosti za kakovost v PUD.

 

Sedaj je na vrsti razvoj in opredelitev meril spletnega orodja za samoocenjevanje, ki ga bomo preizkusili z vsaj dvema predstavnikoma iz vsake partnerske države, ki se ukvarja z vprašanji PUD.


Spletna stran projekta: https://www.wbl-quality.eu/

FB projekta: https://www.facebook.com/WBLQuality/?ref=page_internal

 

Kontaktna oseba: Željka Kelkedi, zeljka.kelkedi@gzs.si


 

Fotogalerija