Novice


Arhiv: Povabilo fotografom k objavi fotografije na naslovnici revije Glas gospodarstva

Gospodarska zbornica Slovenije vabi k sodelovanju poklicne in amaterske fotografe, da s svojimi fotografijami sodelujete pri reviji Glas gospodarstva.

Izbrana fotografija, povezana z vsakokratno osrednjo vsebino revije Glas gospodarstva, bo objavljena na naslovnici tekoče revije. Nagrada za objavo bo predstavitev njenega avtorja v reviji.

Namen povabila:

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) prepoznava veliko potenciala med fotografi, ki se želijo dodatno uveljaviti. S sodelovanjem bo revija Glas gospodarstva imela višjo kakovostno raven in izvirnost naslovnice, avtorjem fotografije pa omogočila, da njihov potencial prepozna tudi širši krog bralcev – vodstev podjetij (več kot 6500), ki so člani GZS.

Pogoji sodelovanja:

Svoj interes za sodelovanje sporočite do 5. julija 2022 na e-naslov: urednistvo@glasgospodarstva.si in dodajte vsaj eno fotografijo kot referenco ter kratko osebno predstavitev. Tako bomo dobili nabor fotografov, ki ste pripravljeni sodelovati. Pri pripravi vsake naslednje edicije revije vas bomo takoj po določitvi osrednje vsebine povabili, da pošljete primerno fotografijo (objavljena bo na formatu 236 × 174 mm, znotraj fotografije bo postavljen naslov osrednje tematike - sredinska poravnava, pozicija glede na motiv). Prav tako vas bomo prosili, da pošljete tudi svojo predstavitev za objavo v reviji. Uredništvo Glasa gospodarstva bo vsakokrat med prejetimi fotografijami izbralo najboljšo za aktualno edicijo revije.

O reviji Glas gospodarstva:

GZS izdaja revijo Glas gospodarstva že 24 let. Revija prinaša aktualne in strokovne vsebine, pomembne za podjetja, člane GZS. Vsebine oblikujejo strokovnjaki, zaposleni na GZS in zunanji dopisniki. Letno izide 10 rednih ter 7 posebnih izdaj. Vsi člani GZS revijo prejmejo brezplačno, med prejemniki pa so tudi pomembne institucije in ministrstva ter mediji.

Lepo vabljeni k sodelovanju!

Fotogalerija