Cena individualne udeležbe za celoten paket, ki vsebuje 3 epizode predavanj in spletno srečanje v živo, je izjemno ugodna in znaša:
za člane GZS 68,00€ + DDV
za nečlane 98,00€ + DDV.


Lahko pa zakupite tudi večje število ogledov za vaše podjetje! Cena za zakup celotnega paketa v posameznem podjetju je odvisna od števila zakupljenih ogledov in članstva v GZS.
Prične se pri 34,00€ + DDV za zakup do 10 ogledov do izjemnih 4,00€ + DDV za zakup do 500 ogledov za celoten paket. V kolikor podjetje ni član GZS, se cene za zakup predavanj zvišajo za 20%.

V primeru več prijav s strani enega podjetja, vas prosimo da nas kontaktirate na Petja.Orehek.Jerman@gzs.si / 01 5898 480.
Na osnovi vašega izkazanega interesa bomo za vas pripravili posebno ponudbo.
VODJA ZA JUTRI - Novi časi narekujejo drugačno vodenje. Novi časi narekujejo drugačno vodenje. Prihod novih generacij, delo na daljavo, vpeljava novih tehnologij, matrična organizacija dela… Naša delovna mesta postajajo popolnoma drugačna, kot so bila še pred kratkim. Kako se je v zadnjih letih spremenilo okolje in katere kompetence moram pridobiti, da bom lahko uspešno vodil svojo ekipo v Novi dobi? Odgovore na ta vprašanja bomo poiskali na spletni delavnici Vodja za jutri.
Prijavni podatki
*
*
*
*
*
*
*
*
Pravno obvestilo
*
Verifikacija