Javna pooblastila

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Čakalne liste 2011


  Delivec na podlagi vlog prevoznikov za pridobitev dovolilnic CEMT v času, od 01.09.2010 do 15.09.2010, vodi po posamezni vrsti CEMT dovolilnice – seznam prosilcev za leto 2011, ki je urejen glede na pogoje in merila, določena v Zakonu o prevozih v cestnem prometu ZPCP-2 (Ur.l. RS, št. 131/06, 5/07-popr., 123/08 in 28/10) in Pravilniku o načinu in merilih za delitev in uporabo dovolilnic in dovolilnic CEMT (Ur.l. RS, št. 67/07).

  Za vsako vrsto CEMT dovolilnice je seznam prosilcev urejen tako, da so na vrhu seznama prevozniki, ki imajo, glede na izračun v skladu z merili največji skupni koeficent oziroma jim prvim pripada prosta dovolilnica, na koncu pa tisti z najmanjšim skupnim koeficientom.

  Več o pravilih in merilih preberite v XI.poglavju Pravilnika o načinu in merilih za delitev in uporabo dovolilnic in dovolilnic CEMT (Ur.l. RS, št. 67/07) - XI. UPORABA, TOČKOVANJE UPORABE, ODVZEM IN DODELITEV CEMT DOVOLILNIC

  Za ogled posamezne čakalne liste/seznama prosilcev kliknite na pripone.


  Čakalne liste/Seznami prosilcev so objavljene v *.pdf formatu (za ogled potrebujete AcrobatReader - program lahko brezplačno naložite na svoj računalnik preko spletne strani http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html.


  Pripeti dokumenti

  NACIONALNI ELEKTRONSKI REGISTER (NER)


  Nacionalni elektronski register licenc za opravljanje prevozov v mednarodnem cestnem prometu (NER) je javno dostopna baza vseh
  podjetij in upravljavcev prevozov z veljavno licenco Skupnosti za mednarodni prevoz blaga in potnikov v cestnem prometu, ter licenc za opravljanje prevozov v notranjem cestnem prometu izdano s strani Gospodarske zbornice Slovenije ali Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije  - izdajateljev licenc za prevoze v cestnem prometu.

  http://nerdcp.gov.si/javni/