Novice


Arhiv: Nacionalno tekmovanje za priznanje »Dobra praksa na področju varnosti in zdravja pri delu 2018-2019«

Spoštovani!

V nadaljevanju vam pošiljam vabilo in program tiskovne konference o varnosti in zdravju pri delu, ki jo 10. aprila 2018 sklicuje Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Na njej bo predsednica komisije, mag. Lidija Korat med drugim predstavila nacionalno tekmovanje za priznanje »Dobra praksa na področju varnosti in zdravja pri delu 2018-2019«.

Obenem vam sporočam, da smo informacije o tekmovanju, vključno s kriteriji in prijavnico, ta teden objavili na spletnem portalu Varnost in zdravje pri delu:
http://www.osha.mddsz.gov.si/
 
http://www.osha.mddsz.gov.si/novice/2018-03-30-Nacionalno-tekmovanje-za-priznanje-Dobra-praksa-na-podrocju-varnosti-in-zdravja-pri-delu-2018-2019
 
 
Vljudno vas prosim, če informacijo o tekmovanju in tiskovni konferenci prenesete osebam, ki urejajo vaše spletne strani in glasila. Njihova udeležba na tiskovni konferenci bo dobrodošla.

Prav tako prosimo, da povabite organizacije, ki so razvile primere inovativnega in učinkovitega upravljanja varnosti in zdravja pri delu na področju ravnanja z nevarnimi snovmi, k sodelovanju v tekmovanju. Kot je na  prvem sestanku komisije izpostavila ga. predsednica, je treba pojasniti, da tekmovanje ni namenjeno zgolj podjetjem iz kemijske industrije, ampak vsem organizacijam, ki uporabljajo nevarne kemične snovi.

Sporočam še, da bosta evropska in slovenska spletna stran kampanje Zdravo delovno okolje 2018-2019: "Varno ravnajmo z nevarnimi kemičnimi snovmi za zdrava delovna mesta" pričeli delovati 24. aprila 2018, tj. po tiskovni konferenci v zvezi z izvajanjem kampanje, ki jo v Bruslju sklicujejo Evropska komisija, Evropska agencija za varnost in zdravje pri delu ter bolgarsko predsedstvo EU.

Fotogalerija