Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: 12. 6.: Kako spodbuditi VEČ od zaposlenih?

Seminarski trojček Kako spodbuditi VEČ od zaposlenih? iz cikla Kreativno vodenje na GZS je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo.

Arhiv: 17.5.: David Allen: Getting Things Done / Gremo To Dokončat

David Allen, avtor istoimenske uspešnice uspešnice 'GTD', prvič v Sloveniji. Naučite se kako upravljati s svojimi obveznostmi v poslovnem in zasebnem življenju. S pravim načinom boste reševali preobremenjenost ter kaos in zaživeli brez stresa.

Arhiv: 21.3.: Poslovna pogajanja z Derekom Ardenom

V Slovenijo prihaja "Mr. Negotiator", ki vam bo zaupal tehnike pogajanj največjih svetovnih mojstrov!

Arhiv: 14.2.: Digitalna realnost in trendi Google

Ne zamudite! Prvi seminar iz cikla Go Digital Digitalna realnost in trendi Google torek, 14. februar 2017, od 9.30 do 11.30, Ljubljana, GZS, dvorana A Kakšno je stanje digitalizacije pri nas in v svetu, kje so največji izzivi in kakšni so trendi. Več o tem boste izvedeli na seminarju 14. februarja.

Arhiv: 27.1.: Uglašeno vodenje

Trojček "Uglašeno vodenje" iz cikla Kreativno vodenje je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo. Tokrat smo združili tri vidike vodenja: prvega za tiste, ki želijo več ustvarjalnosti in etike, drugega za tiste, ki želijo voditi timsko in z zaupanjem, tretjega pa za vse, ki se soočajo z mlajšimi generacijami v timu (tkim ipsiloni).

Arhiv: 9.12.: 12 dejavnikov inoviranja

Vse več vodij se zaveda pomena ustvarjalnosti in prevzema osebno odgovornost za inoviranje v podjetju. Načinov, kako voditi in uresničevati inovacijske postopke, je toliko, kot je organizacij. Če boste prepoznali in razumeli posebnosti inoviranja v vašem konkretnem primeru in posledično izvajali prave aktivnosti, bo vaša organizacija imela največ koristi od inoviranja.

Arhiv: 16. 2.: Kako preživeti med dvema ognjema

Vodje na srednjem nivoju se pogosto nahajajo med dvema ognjema: na eni strani je vrhnji menedžment ali lastniki, na drugi strani pa so podrejeni.

Arhiv: 25.11.: Od ideje do rezultata

Najprej je ideja…. Robert De Niro v vlogi mafijca zaupa svojemu psihiatru: ˝pametna misel bi bila osamljena v moji glavi….˝ Tudi odlična ideja lahko osamljena zbledi, če ne ustvarimo poti za uresničitev. Zdi se, da so okrog nas posamezniki, ki se jim je s preprosto idejo ˝posrečil˝ odličen rezultat. Pot od rojstva ideje do poslovnega uspeha je danes kratka. A poslovna sreča nas ne obišče, če nismo pripravljeni. Učinkovita predstavitev ideje nam omogoči skok čez prvo oviro. Ko zgradimo prepričljivo zgodbo o izdelku, storitvi, podjetju ali osebi, smo ustvarili znamko, če jo oblečemo tako, da je privlačna za oko in izraža naše vrednote in značaj, je vizualna identiteta tista, ki bo zapeljivo komunicirala s svetom. Tako ustvarimo pot od ideje do rezultata. Sreča je le dodana vrednost.

Arhiv: 20. 10.: Zaključevanje prodajnih pogajanj

„Ko stranka sede z vami k poslovnemu razgovoru ali pride v vašo trgovino ima neko željo. In samo od vas je odvisno, ali bo kupila pri vas ali pri vaši konkurenci.”

Arhiv: 19.10. GAVIN INGHAM: 7 ključev za uspešno prodajo danes

Dogodek leta za vodje prodaje in prodajnike! Gavin Ingham: prodajni trener št. 1 v Evropi Vodilni evropski prodajni trener vam bo zaupal, kaj pri prodaji na sestankih deluje danes. Seminar organizira Akademija Panta Rei v partnerstvu z Gospodarsko zbornico Slovenije.