Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: Z digitalnim marketingom elegantno do novih kupcev v B2B in B2C

Arhiv: Z digitalnim marketingom elegantno do novih kupcev v B2B in B2C

Izobraževanja v okviru Hitre akademije digitalnega marketinga in prvi modul Z digitalnim marketingom elegantno do novih kupcev v B2B in B2C so namenjeni podjetnikom, managerjem, zaposlenim v marketingu in prodaji, zaposlenim na področju spleta in spletnega komuniciranja, vodjem marketinga in prodaje in informatikom, ki želijo razumeti koncepte digitalnega marketinga.

Datum: 5. 12. 2018 / 9:00 - 13:00
Kraj: GZS, dvorana E/medetaža
Predavatelj: Mag. Simon Meglič
Kontakt: Maruša Boh, marusa.boh@gzs.si

Arhiv: Digitalna preobrazba kot priložnost

Arhiv: Digitalna preobrazba kot priložnost

Digitalna akademija DA! vodstvu in posameznikom približa logiko, ki je v ozadju digitalnih poslovnih modelov in procesov. Opolnomoči notranje time za izvedbo aktivnosti digitalne preobrazbe ter pomaga oblikovati konkretne korake na poti do digitalizacije procesov. Ponudi konkretne učinkovite načrte za prehod na nove načine delovanja. Na uvodni delavnici boste pobliže spoznali tudi priložnosti novih tehnologij in dobili konkretne nasvete za izvedbo.

Datum: 10. 11. 2017 / 9.30 - 12.30
Kraj: GZS, dvorana A
Predavatelji: Dr. Janez Bešter, Dr. Andrej Kos, Mag. Marko Bohar, dr. Borut Likar, Goran Tomšič
Kontakt: Andreja Abram, andreja.abram@gzs.si, T: 01 5898 129

Arhiv: In kaj lahko oblikovanje ponudi gospodarstvu?

Arhiv: In kaj lahko oblikovanje ponudi gospodarstvu?

Štiri predavanja in delavnica pod skupnim naslovom In kaj lahko oblikovanje ponudi gospodarstvu? so namenjena vsem predstavnikom podjetij, ki se soočajo s procesom digitalizacije in vpeljevanjem novih tehnologij in ki jih zanima, kako lahko z vključevanjem oblikovalskega mišljenja v svoje procese zadane cilje efektivneje dosežejo.

Datum: 14. 11. 2017
Kraj: GZS, dvorana A
Predavatelji: Aljaž Vindiš, Jure Martinec, Tibor Kranjc, Sara Vrbinc
Kontakt: Andreja Abram, andreja.abram@gzs.si, T: 01 5898 129

Arhiv: 5. 7.: Digitalna preobrazba kot priložnost

Spoznali boste bistvene elemente digitalne preobrazbe, ki jih morate prepoznati in imeti pod kontrolo v poslovnem, strateškem in kadrovskem smislu. Pridobili boste pregled nad ključnimi novimi tehnologijami, ki omogočajo več profitabilnosti, a hkrati prinašajo varnostna ter druga tveganja. Dobili boste praktične nasvete, kako naprej.

Arhiv: 14.2.: Digitalna realnost in trendi Google

Ne zamudite! Prvi seminar iz cikla Go Digital Digitalna realnost in trendi Google torek, 14. februar 2017, od 9.30 do 11.30, Ljubljana, GZS, dvorana A Kakšno je stanje digitalizacije pri nas in v svetu, kje so največji izzivi in kakšni so trendi. Več o tem boste izvedeli na seminarju 14. februarja.

Arhiv: Brezplačne razglednice in plakati za promocijo zdravja

Izdali smo promocijske razglednice in plakate za promocijo zdravja na delovnem mestu.

Arhiv: Promocija zdravja na delovnem mestu - Strokovni posvet ZZZS

Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zdravje, Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Zavodom za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije 26. in 27. 11. 2015 organiziral strokovni posvet "Promocija zdravja na delovnem mestu – učinkovita orodja in dobre prakse". Na multimedijskem portalu Zrno zdravja si lahko ogledate vsa predavanja in predstavitve projektov.