Novice


Arhiv: Oznaka CE od A do Ž

Oznaka CE od A do , 6.12.2022 Put your preheader text here

Zbornica elektronske in elektroindustrije v sodelovanju s točko SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije vabi proizvajalce, uvoznike in vse zainteresirane na delavnico

Oznaka CE od A do Ž

Dogodek je brezplačen in bo potekal v

 torek, 6. decembra 2022 od 9.00 - 11.00 ure

na GZS, Dimičeva ulica 13, Ljubljana, dvorana G

Krajša delavnica je namenjena obnovi znanja, ki se nanaša na odgovornost proizvajalcev in uvoznikov glede dajanja skladne opreme na enotni evropski trg.

Pogledali si bomo, kaj vse je potrebno storiti, preden se izdelek lahko označi z oznako CE in preden se da na trg oziroma v uporabo.

Seznanili se bomo tudi z vrsto odgovornosti posameznega člena v distribucijski verigi, uporabo standardov, vlogo neodvisnih organov pri ugotavljanju skladnosti izdelka.

Prijava

Delavnico bo vodila Andreja Belavić Benedik, samostojna svetovalka GZS – ZEE, ki je 10 let izvajala nadzor nad skladnostjo električnih in elektronskih proizvodov, ki se nahajajo na trgu, in bila soudeležena tudi pri nastajanju zakonodaje na tem področju.

Zainteresirane udeležence vabimo, da nam do srede, 30. novembra 2022 na e-naslov: andreja.belavic.benedik@gzs.si vnaprej pošljejo vprašanja, o katerih bomo govorili na delavnici.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Veselimo se srečanja!

Izdaja: Zbornica elektronske in elektroindustrije
Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, T: 01 5898 000, E: zee@gzs.si

Vaše podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja dejavnosti Gospodarske zbornice Slovenije in jih uporabljamo v skladu z določili 72. člena ZVOP-1 in ZEPT-1B. Svoje podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali izbris oziroma prekličete to soglasje. Nastavitve, na katere vrste sporočil ste naročeni, in odjavo lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo »Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava«.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.