Novice


Arhiv: Tretja InnoHPC delavnica regije Podonavje

Tretja Regionalna delavnica InnoHPC, 31. maj 2018 na GZS Udeleženci iz podonavske regije tretje regionalne delavnice InnoHPC so se seznanili z nekaterimi praktičnimi primeri uporabe visokozmogljivega računalništva pri simulaciji izdelkov z visoko dodano vrednostjo, kot na primer razvoj in izdelava varnih sedežev za železniški promet, izdelava korekcijskih čelad za vsakokratnega uporabnika unikatno, podpora pri razvoju in delovanju avtonomnih vozil, razvoj in optimizacija proizvodnje izjemno zmogljivih elektromotorjev montiranih v vsa štiri pogonska kolesa (in wheel electrical motors ), …nekaj vtisov v sliki.

Arhiv: INTERNATIONAL DESIGN THINKING DAY

Arhiv: INTERNATIONAL DESIGN THINKING DAY

Konec maja 2018 je Zbornica za elektronsko in elektroindustrijo organizirala v okviru projekta Interreg DesAlps Mednarodni dan Design Thinking-a.

Arhiv: Inženirke in inženirji BOMO!

Arhiv: Inženirke in inženirji BOMO!

Navdušujemo mlade za vpis na tehniške fakultete.

Arhiv: Konferenca IKTEM 2018

Arhiv: Konferenca IKTEM 2018

Na konferenci IKTEM o novostih in trendih na področjih IKT, elektronike in mehatronike.

Arhiv: Poslovna odličnost organizacij 2018

V okviru 37. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti »Organizacija in negotovost v digitalni dobi«, bo v četrtek, dne 22. marca 2018, potekal tudi dogodek »Poslovna odličnost organizacij«, ki ga soorganizirajo Fakulteta za organizacijske vede Kranj, Ministrstvo za gospodarski razvoj, Urad za meroslovje, Ministrstvo za javno upravo, Gospodarska zbornica Slovenije in Obrtna zbornica Slovenije.

Arhiv: Ključni kadrovski izzivi elektroindustrije v Sloveniji

Zbornica elektronske in elektroindustrije GZS vabi svoje člane in druga podjetja iz panoge na prednovoletno srečanje ter razgovor o v tem času najbolj aktualni temi.

Arhiv: Nov seznam hEN- radijska oprema

V OJ EU je bil objavljen nov seznam hEN za RED .

Arhiv: Evropski teden robotike

Teden robotike od 20. do 24. novembra v Ljubljani, Mariboru, Celju in Ribnici: promocija in predstavitev dosežkov s področja robotike.

Arhiv: Obvestilo o Izvedbeni uredbi Komisije 2017/1354

Informacija o obveznosti proizvajalca za označevanje opreme z omejeno uporabo -piktogram s klicajem v okviru RED direktive.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.