Združenje lesne in pohištvene industrije

Novice


Arhiv: VABILO: Strokovni posvet INŠPEKCIJSKI NADZOR TRGOVANJA Z LESOM IN LESNIMI IZDELKI PO ZAHTEVAH EVROPSKE UREDBE EUTR

Društvo inženirjev in tehnikov Ljubljana in Bureau Veritas organizirata 18. novembra 2015 ob 14. uri, strokovno predavanje o aktualni tematiki preprečevanja trgovanja z ilegalno posekanim lesom.

Arhiv: Poslovna sektorska delegacija pohištvenikov in oblikovalcev na EXPO Milano

Od 7. do 9. oktobra 2015, se je delegacija 16 predstavnikov iz pohištvenih podjetij, oblikovalcev ter organizacij udeležila poslovno-strokovne delegacije na svetovni razstavi EXPO Milano 2015.

Arhiv: 3. seja UO ZLPI

6. oktobra je bila na GZS 3. seja upravnega odbora Združenja lesne in pohištvene industrije (UO ZLPI). Udeležil se jo je tudi v. d. direktorja Direktorata za lesarstvo Jože Prikeržnik, univ. dipl. inž. lesarstva.

Arhiv: VABILO: Predavanje in okrogla miza: Z oblikovanjem do višje dodane vrednosti v pohištveni industriji

Učinkovitejše in sistematično vključevanje oblikovanja v proces razvoja novih izdelkov je ena izmed ključnih priložnosti tudi za razvoj konkurenčnosti pohištvene industrije.

Arhiv: Skupinski sejemski nastop pohištvenih podjetij na sejmu 100% Design London 2015

Sejem 100% Design je namenjen predstavitvi industrijskega oblikovanja, interierjev in sorodnih vsebin. V letu 2014 se je na sejmu predstavilo 448 razstavljavcev iz 39 držav, obiskalo pa ga je več kot 28.000 profesionalnih obiskovalcev.

Arhiv: VABILO: Tretja poslovna sektorska delegacija pohištvenikov in lesarjev na EXPO Milano

7. do 9. oktobra 2015 bo organizirana tretja poslovno sektorska delegacija na svetovno razstavo EXPO Milano 2015.

Arhiv: Podaljšanje veljavnosti Kolektivne pogodbe za lesarstvo

Predstavniki delodajalcev ( GZS ZLPI in ZDS Sekcija za les in papir) in delojemalcev (SINLES in Neodvisnost KNSS) so 12. junija podpisali Kolektivno pogodbo za lesarstvo (KPL).

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.