Združenje lesne in pohištvene industrije

Novice


Arhiv: GreenTech Forum Bled 2018

GreenTech Forum Bled 2018 Izzivi zelenega gospodarstva Mednarodni posvet & spremljevalni dogodek Bled Strategic Foruma 12. september 2018 IEDC – Poslovna šola Bled, Prešernova cesta 33, Bled

Arhiv: SRIP PSiDL na kongresu »FUTURE OF BUILDING« na Dunaju

V okviru aktivnosti SRIP PSiDL, stebra LES, za krepitev internacionalizacije članov, so se GZS-Združenje lesne in pohištvene industrije, Jelovica Hiše, Fakulteta za dizajn in Lesarski grozd, 8. in 9. maja udeležili mednarodnega kongresa »FUTURE OF BUILDING« na Dunaju.

Arhiv: VABILO na razstavo ČAR LESA 2018

Društvo za zaščito lesa in Svet za les vas z namenom promocije izdelkov iz lesa vabita na odprtje razstave Čar lesa 2018.

Arhiv: »BIM – kaj nam prinaša in kako se nanj pripravimo«

ZLPI organiziralo delavnico z naslovom »BIM – kaj nam prinaša in kako se nanj pripravimo«

Arhiv: Povabilo na natečaj Čar lesa 2018

Čar lesa letos že 10. leto

Arhiv: PREDSTAVITEV JESENKOVIH NAGRADAH, NAGRAJENCEV IN SODELOVANJA FAKULTETE Z GOSPODARSTVOM

Ljubljana, 13. marec 2018 – V torek, 13. marca 2018, je v Dvorani Ivana Hribarja na Univerzi v Ljubljani potekala novinarska konferenca Biotehniške fakultete, kjer je prof. dr. Emil Erjavec, prodekan Biotehniške fakultete za znanstveno in raziskovalno delo, predstavil prof. dr. Boruta Bohanca, Jesenkovega nagrajenca za življenjsko delo in dr. Mojco Žlahtič Zupanc, Jesenkova nagrajenko za najboljšo diplomantko doktorskega študija.

Arhiv: 6. RAZVOJNI DAN GOZDNO-LESNEGA SEKTORJA

14. marca 2018 se je na Gospodarskem razstavišču v okviru ob sejemskih dejavnosti sejma DOM Ljubljana odvil 6. RAZVOJNI DAN GOZDNO-LESNEGA SEKTORJA, katerega glavni namen je bil predstaviti širši strokovni javnosti pestrost in širino razvojnih aktivnosti v gozdno-lesni verigi.

Arhiv: Razstava »Lučka« na Srednji lesarski šoli Ljubljana

V začetku februarja 2018 so na Srednji lesarski šoli Ljubljana odprli razstavo lučk. Razstavljenih je več kot 120 izdelkov njihovih dijakov.

Arhiv: Radikalna sprememba pri oskrbi z lesom iz državnih gozdov

Združenje lesne in pohištvene industrije (ZLPI) je januarja 2017 dalo pobudo vodstvu MKGP za prodajo gozdnih lesnih sortimentov (GLS) iz državnih gozdov preko dolgoročnih pogodb.

Arhiv: 6. RAZVOJNI DAN GOZDNO-LESNEGA SEKTORJA

6. RAZVOJNI DAN GOZDNO-LESNEGA SEKTORJA »Razvoj kot edina alternativa po poti do uspeha« v sredo, 14. marca 2018 ob 11.00 uri, v dvorani URŠKA na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.