Združenje lesne in pohištvene industrije

Novice


Arhiv: VABILO – Razstava ČAR LESA 2016 v Cankarjevem domu

Med 9. in 15. majem 2016 bo v Cankarjevem domu v Ljubljani, potekala letošnja razstava ČAR LESA. VABLJENI!

Arhiv: Uspešna Poslovna delegacija pohištvenih in lesarskih podjetij v Milano

Med 13. In 14. aprilom 2016 je v Milanu potekala uspešna poslovna delegacija lesarskih in pohištvenih podjetij, ki so si ogledala sejem Saloni del Mobile, imela poslovna srečanja z italijanskimi agenti, pogovore z zbornico arhitektov Lombardije ter občino Milano glede priložnosti pri energetski obnovi javnega stavbnega fonda.

Arhiv: Slovenia Design Showroom 2016, Milano

Odprto je povabilo podjetjem za udeležbo na predstavitvi slovenskega dizajna, »Slovenia Design Showroom 2016«, Milano, 16. maj – 17. junij 2016.

Arhiv: Delavnice kreativni tiri

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo- Direktorat za lesarstvo v sodelovanju z DIT lesarstva Ljubljana, Kreativnim centrom za les in ostalimi partnerji, vabi na delavnico Kreativni tiri 01.

Arhiv: Donar ponovno med dobitniki prestižne nagrade Red Dot!

Stol Nico Less, ki ga je za podjetje Donar zasnoval Primož Jeza Studio, je bil med 5.214 izdelki in inovacijami iz 57 različnih držav, nagrajen z mednarodnim priznanjem Red Dot Product Design 2016 winner, za presežek na področju oblikovanja. Čestitamo!

Arhiv: Četrti razvojni dan gozdno-lesnega sektorja

V sredo, 9. Marca 2016 je bil na Gospodarskem razstavišču v okviru obsejemskih dejavnosti sejma DOM Ljubljana 2016 organiziran 4. RAZVOJNI DAN GOZDNO-LESNEGA SEKTORJA.

Arhiv: Delavnica Dizajn management kot pot k razvoju podjetja in produktov

Na Gospodarski zbornici se je 18. februarja v okviru Razvojnega centra kreativne pohištvene industrije (RC31), odvila delavnica z naslovom Dizajn management kot pot k razvoju podjetja in produktov.

Arhiv: Razprava lesarske politike na festivalu Lesena ikona 2016

V Mestu oblikovanja so se 4. februarja 2016 zbrali razpravljavci o Lesarski politiki.

Arhiv: Obisk Kitajske delegacije

Prvega in drugega februarja 2016 smo na Združenju lesne in pohištvene industrije gostili Kitajsko delegacijo državnih in gospodarskih predstavnikov iz področja gozdarstva in lesarstva.

Arhiv: Projekt Leonardo Da Vinci VETAAL se je zaključil!

Decembra 2015 se je končal mednarodni projekt Leonardo Da Vinci VETAAL z naslovom »Razvoj usposabljanja za evropske pohištvene strokovnjake pri oblikovanju in proizvodnji pohištva z integracijo »Ambient Assisted Living (AAL) sistemov za oskrbo in podporo starejših in invalidov«.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.