Združenje lesne in pohištvene industrije

Novice


Arhiv: ˝Podjetništvo v lesarstvu 2017˝

Na konferenci Podjetništvo v lesarstvu 2017, ki je 12. septembra potekala na sejmu MOS, je Igor Milavec direktor GZS Združenja lesne in pohištvene industrije (GZS ZLPI) predstavil stanje in trende v lesarstvu.

Arhiv: Sejem Agra 2017 - Okrogla miza "Leto dni po ustanovitvi SiDG"

Na sejmu AGRA 2017 v Gornji Radgoni je Ministrstvo za kmetijstvo gozdarstvo in prehrano dne 27.8.2017, organiziralo okroglo mizo na temo poslovanja podjetja Slovenski državni gozdovi (SIDG).

Arhiv: Čar lesa na GZS

Čar lesa – 29. junija je bila odprta razstava Čar lesa

Arhiv: 14. lesno-tehnološka konferenca v Opatiji, Hrvaška

V Opatiji na Hrvaškem se je 5. in 6. junija odvijala 14. lesno-tehnološka konferenca. Konferenca je letno srečanje gozdnega gospodarstva na Hrvaškem in jugovzhodni evropski regiji.

Arhiv: Uspešna poslovna delegacija pohištvenih podjetij v New York, ZDA

Lesarski grozd in Gospodarska zbornica Slovenije, v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija ter Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, so med 22. in 24. majem 2017 organizirali gospodarsko delegacijo pohištvenikov v New York, ZDA.

Arhiv: 5. RAZVOJNI DAN GOZDNO-LESNEGA SEKTORJA

V sredo, 8. marca 2017 se je na Gospodarskem razstavišču v okviru obsejemskih dejavnosti sejma DOM Ljubljana, odvil organiziran 5. RAZVOJNI DAN GOZDNO-LESNEGA SEKTORJA.

Arhiv: VABILO na uvodni sestenek mednarodnega projeka FORESDA

7. marca ob 10.00 na Gozdarskem inštitutu Slovenije, Večna pot 2, vabljeni na uvodni sestanek mednarodnega projekta FORESDA.

Arhiv: VABILO – 5. Razvojni dan Gozdno-lesnega sektorja

VABILO na 5. razvojni dan Gozdno-lesnega sektorja 8. marec 2017 od 10:00 - 14:30. ure

Arhiv: Informativa 2017

Informativa 2017 – prikaz lesarskih poklicev v živo, 27. in 28. januar

Arhiv: V zadnji številki Lesarskega utripa je objavljen intervju z Igorjem Milavcem, direktorjem Združenja lesne in pohištvene industrije pri GZS

Les prihaja v središče svetovnega gospodarstva - intervju v Lesarskem utripu z Igorjem Milavcem, direktorjem Združenja lesne in pohištvene industrije pri Gospodarski zbornici Slovenije

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.