Združenje lesne in pohištvene industrije

Novice


Arhiv: Sestanek primarnih predelovalcev lesa

Združenje lesne in pohištvene industrije je v sodelovanju z Združenjem papirne in papirno predelovalne industrije, 20.11. 2018 organiziralo sestanek primarnih predelovalcev lesa.

Arhiv: SRIP PSiDL organiziral dva ogleda referenčnih lesenih objektov

19. septembra in 10. oktobra 2018, je Združenje lesne in pohištvene industrije pri GZS, organiziralo dva študijska gleda referenčnih lesenih objektov zazlične tipologije in namena uporabe.

Arhiv: SRIP PSiDL organiziral predavanje Kako uspešno prijaviti in voditi razvojne projekte?

8. oktobra 2019 je bilo na GZS organizirano predavanje Kako uspešno prijaviti in voditi razvojne projekte?, ki ga je izvedla Barbara Šubic iz podjetja M Sora za člane SRIP PSiDL.

Arhiv: SRIP PSiDL organiziral prvi poslovni zajtrk za povezovnje med člani

8. oktobra 2018 je bil na GZS, ki tudi vodi steber les v okviru SRIP Pametne stavb in dom z lesno verigo, organiziran prvi poslovni sestanek za člane.

Arhiv: GreenTech Forum Bled 2018

GreenTech Forum Bled 2018 Izzivi zelenega gospodarstva Mednarodni posvet & spremljevalni dogodek Bled Strategic Foruma 12. september 2018 IEDC – Poslovna šola Bled, Prešernova cesta 33, Bled

Arhiv: SRIP PSiDL na kongresu »FUTURE OF BUILDING« na Dunaju

V okviru aktivnosti SRIP PSiDL, stebra LES, za krepitev internacionalizacije članov, so se GZS-Združenje lesne in pohištvene industrije, Jelovica Hiše, Fakulteta za dizajn in Lesarski grozd, 8. in 9. maja udeležili mednarodnega kongresa »FUTURE OF BUILDING« na Dunaju.

Arhiv: VABILO na razstavo ČAR LESA 2018

Društvo za zaščito lesa in Svet za les vas z namenom promocije izdelkov iz lesa vabita na odprtje razstave Čar lesa 2018.

Arhiv: »BIM – kaj nam prinaša in kako se nanj pripravimo«

ZLPI organiziralo delavnico z naslovom »BIM – kaj nam prinaša in kako se nanj pripravimo«

Arhiv: Povabilo na natečaj Čar lesa 2018

Čar lesa letos že 10. leto

Arhiv: PREDSTAVITEV JESENKOVIH NAGRADAH, NAGRAJENCEV IN SODELOVANJA FAKULTETE Z GOSPODARSTVOM

Ljubljana, 13. marec 2018 – V torek, 13. marca 2018, je v Dvorani Ivana Hribarja na Univerzi v Ljubljani potekala novinarska konferenca Biotehniške fakultete, kjer je prof. dr. Emil Erjavec, prodekan Biotehniške fakultete za znanstveno in raziskovalno delo, predstavil prof. dr. Boruta Bohanca, Jesenkovega nagrajenca za življenjsko delo in dr. Mojco Žlahtič Zupanc, Jesenkova nagrajenko za najboljšo diplomantko doktorskega študija.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.