Podjetniško trgovska zbornica

NOVICE


Mehanizmi pomoči gospodarstvu za omilitev posledic energetske krize za 2023

V četrtek 9.2.2023 vam bomo na online dogodku predstavili: Zakon o pomoči gospodarstvu za omilitev posledic energetske krize (ZPGOPEK); Uredbo o določitvi cene električne energije za mikro, mala in srednja podjetja; pretekle tehnične izkušnje z oddajo vloge po ZPGVCEP. Dogodek bomo ponovili 21. februarja 2023, predvidoma ob 10. uri, ko vam bomo predstavili tudi platformo za oddajo vlog.

 Zakon o spremembi in dopolnitvah zakona o pomoči gospodarstvu za omilitev posledic energetske krize (ZPGOPEK-A)- začetek veljavnosti 7.2.2023

Obveščamo vas, da je bil dne 6.2.2023 v Uradnem listu RS, št. 15/2023 objavljen Zakon o spremembi in dopolnitvah zakona o pomoči gospodarstvu za omilitev posledic energetske krize (ZPGOPEK-A).Spremembe začnejo veljati s 7.2.2023 .

 

Povpraševanja iz tujine

Za vas zbiramo in objavljamo povpraševanja podjetij iz tujine. Povpraševanja in ponudbe, ki so jih na zbornico naslovila podjetja, lahko postanejo poslovna priložnost za vas.

Vzorci dokumentov za izpolnjevanje predpisanih zahtev za mikro in mala podjetja do 10 zaposlenih

 V okviru GZS-Podjetniško trgovske zbornice (GZS-PTZ) smo pripravili PRIROČNIK Z VZORCI DOKUMENTOV ZA IZPOLNJEVANJE PREDPISANIH ZAHTEV ZA MIKRO IN MALA PODJETJA DO 10 ZAPOSLENIH.

 


SEKCIJE/ZDRUŽENJANAŠI PARTNERJI