Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: 24. 11. 2015: Nevromarketing - ustvarite novo konkurenčno prednost

Na aktualnem izobraževalnem dogodku te jeseni s področja marketinga in prodaje, boste izvedeli vse o tem, kako z učinkovitim marketingom vplivamo na odločanje kupcev in percepiranje potrošnje, kateri so najbolj sodobni prijemi in kako izkoristiti vzorce, ki so za človeštvo značilni že tisočletja, da ljudje vedno bolj počnemo to, kar od nas pričakuje marketing. Osvojili boste znanja in tehnike, ki vam bodo omogočale vpliv na psihologijo in obnašanje vaših kupcev, tako za B2C, kot tudi za B2B segment.

Arhiv: Osnove DDV, ki jih moramo poznati pred sklenitvijo vsakega posla

Izkušnje kažejo, da je veliko dogovorov neustreznih oziroma poslovno škodljivih. Da bi se število takih primerov zmanjšalo, je Zveza RFR pripravila posebno posvetovanje za direktorje, tržnike, pogajalce, fakturiste in druge. Vsi ti vplivajo na nastanek poslovnih listin, ki vključujejo DDV.

Arhiv: Izobraževalni seminar ZDNP, 02.10.2015

Seminar bo razdeljen na 3 aktualna predavanja in sicer bo vsako predavanje sestavljeno iz predavanja o aktualni problematiki s pregledom zakonskih podlag in prakse ter predstavitvijo ključnih rešitev s poudarkom na spremembah ter razvoju poslovne in zakonske prakse in težavah udeležencev. Praktični del seminar bo namenjen predstavitvi aktualne problematike v zvezi z obdavčitvami s področja nepremičnin, predstavitev zemljiškega katastra, katastra stavb, geodetske evidence... ter iskanje odgovorov na aktualna vprašanja. V drugem delu pa bomo skozi izmenjavo mnenj in izkušenj udeležencev in predavateljev odgovorili na pomembna vprašanja in skušali najti rešitve za zaplete, ki se pojavljajo v praksi. Izobraževalni seminar je namenjen direktorjem, prokuristom, drugim vodstvenim delavcem nepremičninskih družb, nepremičninskim posrednikom, samostojnim podjetnikom, ki opravljate dejavnost posredovanja v prometu z nepremičninami, ekonomistom ter vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjate s to problematiko in bi želeli nadgraditi svoje znanje in izkušnje.

Arhiv: 6. 10. 2015: Kako dobiti naročila v projektih EBRD?

EBRD vsako leto razpiše več milijard EUR javnih naročil. Zakaj ne bi bili med dobavitelji blaga in storitev tudi vi? V Slovenijo prihaja strokovnjak za javna naročila iz Evropske banke za obnovo in razvoj (EBRD)!

Arhiv: sept. 2015 - feb. 2016: 12 DEJAVNIKOV INOVIRANJA

Kako lahko organizacija živi in diha z inovacijskim načinom dela, da lahko v celoti uresniči svoje ustvarjalne potenciale? Izobraževanje 12 dejavnikov inoviranja bo v 20-ih srečanjih vodjem pomagala razumeti, zakaj je razvijanje inovacijskih postopkov v podjetju večplastna zadeva, in kako jo lahko vsakdo dejavno in uspešno doseže.

Arhiv: Kongres javnega naročanja

Uradni list RS vas vabi na 4. strokovno srečanje naročnikov in ponudnikov v postopkih javnega naročanja, ki bo letos 22. in 23. septembra 2015, v Grand hotelu Bernardin v Portorožu. Članom GZS nudijo 5–odstotni popust za prijave do 8. 9. 2015.

Arhiv: Zdravi na kvadrat v Hiši športa za podjetja iz predelovalne industrije

Vabimo vas, da se udeležite predstavitve novega projekta promocije zdravja na delovnem mestu Zdravi na kvadrat oz. programa MigiVEČ, ki spodbuja zaposlene k redni telesni dejavnosti med in po delovnem času.

Arhiv: Informativni dan Obzorje 2020

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in Šport, Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje v Bruslju ter Gospodarska zbornica Slovenije napovedujemo informativni dan Obzorje 2020 s poudarkom na predstavitvi delovnih programov 2016-2017.

Arhiv: 3. 9. 2015: 100 % pripravljeni na uspeh - PONOVITEV USPEŠNICE

Ponovitev izredno uspešnega seminarskega trojčka!

Arhiv: 27. 8. 2015: Nov način vodenja - PONOVITEV USPEŠNICE

Večina posameznikov in podjetij boste svojo vrednost na trgu leta 2020 ustvarjali bistveno drugače kot danes. Preživeli boste le najbolj sodelovalni, ne najbolj ukazovalni. Naučiti se boste morali izogibati nepotrebnim konfliktom s sodelavci in partnerji, zapravljanju časa zaradi neučinkovitosti ter gospodovalnemu načinu vodenja. Bodite vodja, ne šef, in uspelo vam bo! Nov način vodenja. Brez konfliktov. Brez izgubljanja časa. Brez šefovanja. Vas zanima? Naučite se ga v enem dnevu! Kdaj? 27. avgust 2015 na GZS