Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: Oglaševanje 2017

So vaši kupci podjetja? Izkoristite ciljno usmerjeno oglaševanje preko GZS!

Arhiv: 9.12.: 12 dejavnikov inoviranja

Vse več vodij se zaveda pomena ustvarjalnosti in prevzema osebno odgovornost za inoviranje v podjetju. Načinov, kako voditi in uresničevati inovacijske postopke, je toliko, kot je organizacij. Če boste prepoznali in razumeli posebnosti inoviranja v vašem konkretnem primeru in posledično izvajali prave aktivnosti, bo vaša organizacija imela največ koristi od inoviranja.

Arhiv: 16. 2.: Kako preživeti med dvema ognjema

Vodje na srednjem nivoju se pogosto nahajajo med dvema ognjema: na eni strani je vrhnji menedžment ali lastniki, na drugi strani pa so podrejeni.

Arhiv: 25.11.: Od ideje do rezultata

Najprej je ideja…. Robert De Niro v vlogi mafijca zaupa svojemu psihiatru: ˝pametna misel bi bila osamljena v moji glavi….˝ Tudi odlična ideja lahko osamljena zbledi, če ne ustvarimo poti za uresničitev. Zdi se, da so okrog nas posamezniki, ki se jim je s preprosto idejo ˝posrečil˝ odličen rezultat. Pot od rojstva ideje do poslovnega uspeha je danes kratka. A poslovna sreča nas ne obišče, če nismo pripravljeni. Učinkovita predstavitev ideje nam omogoči skok čez prvo oviro. Ko zgradimo prepričljivo zgodbo o izdelku, storitvi, podjetju ali osebi, smo ustvarili znamko, če jo oblečemo tako, da je privlačna za oko in izraža naše vrednote in značaj, je vizualna identiteta tista, ki bo zapeljivo komunicirala s svetom. Tako ustvarimo pot od ideje do rezultata. Sreča je le dodana vrednost.

Arhiv: 20. 10.: Zaključevanje prodajnih pogajanj

„Ko stranka sede z vami k poslovnemu razgovoru ali pride v vašo trgovino ima neko željo. In samo od vas je odvisno, ali bo kupila pri vas ali pri vaši konkurenci.”

Arhiv: 19.10. GAVIN INGHAM: 7 ključev za uspešno prodajo danes

Dogodek leta za vodje prodaje in prodajnike! Gavin Ingham: prodajni trener št. 1 v Evropi Vodilni evropski prodajni trener vam bo zaupal, kaj pri prodaji na sestankih deluje danes. Seminar organizira Akademija Panta Rei v partnerstvu z Gospodarsko zbornico Slovenije.

Arhiv: 23.9. Pozitivno voditeljstvo: od gašenja požarov k ustvarjanju vrednosti

Kaj ima pozitivna psihologija za ponuditi vodenju? Pozitivna psihologija vodenja uporablja na dokazih temelječe tehnike, ki vodjem pomagajo k poslovni rasti, odličnosti in povečevanju produktivnosti. Udeležite se delavnice in se naučite uporabljati elemente pozitivne psihologije za pametno ustvarjanje vrednosti. Gašenje požarov pa raje prepustite gasilcem. Ne zamudite odlične priložnosti in se prijavite na delavnico!

Arhiv: ODPOVED SEMINARJA: 4.10.16 S harmoničnimi odnosi do dobrega počutja v službi in doma

SEMINAR JE ODPOVEDAN. Trojček S harmoničnimi odnosi do dobrega počutja v službi in doma iz cikla Kreativnost in vodenje je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo. Tokrat smo združili tri vidike dobrih medsebojnih odnosov. Predstavili bomo, kako naša vibracija vpliva na odnose in stres, kako asertivno komunicirati in kako obvladovati konflikte v vsakdanjem življenju. Vsi trije sklopi so sestavljeni iz seminarskega in delavniškega dela. Vsebine pa bodo predstavljene tako, da boste novo znanje lahko že naslednji dan uporabili v praksi.

Arhiv: 17. 3 : Kako vodim sebe, tim in organizacijo? 4. PONOVITEV

Aktualna vsebina in odlične predavateljice so navdušile udeležence decembrskega trojčka. Zato seminar že četrtič ponavljamo. Ne zamudite ga!

Arhiv: 7.4.: Vitko, agilno in osredotočeno - formula uspeha

Trojček »Vitko, agilno in osredotočeno - formula uspeha« iz cikla Kreativno vodenje je namenjen lastnikom podjetij, managerjem in zaposlenim. Na seminarju se boste naučili kako biti z lahkoto prilagodljivi, odzivni, hitri, učinkoviti, uspešni, organizirani in usmerjeni v rezultate. Vse to z lahkoto dosežete z uvedbo tehnik vitkega in agilnega poslovanja, prilagojenih za vaše delovno okolje.