Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: 10.5.: Kako do več kvalitetnih kontaktov

Seminarski trojček Kako do več kvalitetnih kontaktov iz cikla Kreativnost in vodenje na GZS je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo.

Arhiv: 16.9. Spletna stran, telefonski klici ali družbeni mediji? Kaj v prodaji danes zares deluje?

V mnogih podjetjih se sprašujejo, kaj v današnjem času digitalizacije, odnosov na daljavo in hitrega tempa v prodaji sploh deluje. Spletne strani, telefonski klici, družbeni mediji, ali kaj povsem drugega? Vse, če znamo pravilno uporabiti in nič, če tega ne znamo. Če želite izvedeti, kako nam našteto lahko pomaga pri uspešni prodaji, se nam pridružite. Seminar je namenjen vodilnim v podjetjih, direktorjem in vodjem trženja, direktorjem in vodjem prodaje ter vsem, ki se ukvarjamo s prodajo. In potrudili se bomo, da boste njegovo vsebino že naslednji dan lahko uporabili v praksi.

Arhiv: 3. 6. 2016: Z dvigom zavzetosti do dviga poslovnih rezultatov

Trojček Z dvigom osebne zavzetosti do dviga poslovnih rezultatov iz cikla Kreativnost in vodenje je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo. Tokrat smo združili tri vidike gradnje zavzetosti.

Arhiv: 9.6.2016: COMPASS FOR LEADERSHIP Ekskluzivna delavnica EQ + AQ = POWERFUL LEADERSHIP

Postanite odličen vodja z ekskluzivno delavnico EQ + AQ = POWERFUL LEADERSHIP UČINKOVITO VODENJE = Čustvena inteligenca + Umetnost soočanja z izzivi ki jo bo vodil dr. Avi Goren Bar

Arhiv: 8. 4. 2016: Naredite več, porabite manj

Trojček Naredite več, porabite manj iz cikla Kreativnost in vodenje je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo. Tokrat smo združili tri vidike produktivnosti. Predstavili bomo, kako obvladati svoj čas in svojo energijo, kako poslušati in razumeti sogovornika brez komunikacijskih šumov, ter kako voditi kratke in učinkovite sestanke. Vsi trije sklopi so sestavljeni iz seminarskega in delavniškega dela. Vsebine pa bodo predstavljene tako, da boste novo znanje lahko že naslednji dan uporabili v praksi.

Arhiv: 4. 3. 2016: Kreativnost se lahko zgodi tudi vam – če si le želite

Tudi v letu 2016 za vas pripravljamo sklop seminarjev in delavnic s področja kreativnosti in vodenja. V udarne trojčke smo združili tri pomembne, a sorodne vsebine, ki jih boste lahko že naslednji dan uporabili v praksi. Trojček "Kreativnost se lahko zgodi tudi vam – če si le želite" je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo. Tokrat smo združili tri vidike kreativnosti, od usmerjenega generiranja idej z uporabo divergentnega in konvergentnega razmišljanja, da vam nikoli ne zmanjka svežih predlogov za spremembe in rešitve, do dizajnerskega pristopa, ki omogoča inoviranje in razvoj podjetnosti, pa vse do kreativne uporabe besed v poslovni korespondenci. Po seminarju boste domov odšli z veliko vpogleda in razumevanja do lastne ustvarjalnosti in sodelovalnega in ustvarjalnega razmišljanja pri svojih sodelavcih in članih tima ter s polno malho predlogov za svoje delovanje in poslovanje.

Arhiv: Kako pripraviti uspešen raziskovalno-razvojni oz. inovacijski projekt

Ste že zaslediti razpis za raziskovalno-razvojne oz. inovacijske projekte Ali iščete partnerje za oblikovanje uspešnega konzorcija? Se želite izogniti standardnim napakam, ki jih pri pripravi projektov delajo tako podjetja kot raziskovalci? Se želite seznaniti s konkretnimi navodili za pripravo uspešnega projekta?

Arhiv: 21. 1. 2016: Poslovni forum: Patrick Mullane, Harvard Business School

Vabljeni na poslovni forum z gostom iz Harvard Business School o inovativnih poslovnih strategijah in pristopih. Člani GZS izkoristite popust.

Arhiv: 6. 1. 2016: Več glav več ve!

Brezplačno po-novoletno dvourno druženje s širjenjem obzorij za vse, ki ste se udeleževali seminarjev na temo »Kreativnosti in vodenja« in vas zanima, kako delujejo naši možgani, kakšne so omejitve tradicionalnega in kritičnega razmišljanja, ter kako bi lahko v podjetjih in šolah postali bolj sodelovalni, ustvarjalni in osredotočeni.

Arhiv: Brezplačne razglednice in plakati za promocijo zdravja

Izdali smo promocijske razglednice in plakate za promocijo zdravja na delovnem mestu.