Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: 25.11.: Od ideje do rezultata

Najprej je ideja…. Robert De Niro v vlogi mafijca zaupa svojemu psihiatru: ˝pametna misel bi bila osamljena v moji glavi….˝ Tudi odlična ideja lahko osamljena zbledi, če ne ustvarimo poti za uresničitev. Zdi se, da so okrog nas posamezniki, ki se jim je s preprosto idejo ˝posrečil˝ odličen rezultat. Pot od rojstva ideje do poslovnega uspeha je danes kratka. A poslovna sreča nas ne obišče, če nismo pripravljeni. Učinkovita predstavitev ideje nam omogoči skok čez prvo oviro. Ko zgradimo prepričljivo zgodbo o izdelku, storitvi, podjetju ali osebi, smo ustvarili znamko, če jo oblečemo tako, da je privlačna za oko in izraža naše vrednote in značaj, je vizualna identiteta tista, ki bo zapeljivo komunicirala s svetom. Tako ustvarimo pot od ideje do rezultata. Sreča je le dodana vrednost.

Arhiv: 20. 10.: Zaključevanje prodajnih pogajanj

„Ko stranka sede z vami k poslovnemu razgovoru ali pride v vašo trgovino ima neko željo. In samo od vas je odvisno, ali bo kupila pri vas ali pri vaši konkurenci.”

Arhiv: 19.10. GAVIN INGHAM: 7 ključev za uspešno prodajo danes

Dogodek leta za vodje prodaje in prodajnike! Gavin Ingham: prodajni trener št. 1 v Evropi Vodilni evropski prodajni trener vam bo zaupal, kaj pri prodaji na sestankih deluje danes. Seminar organizira Akademija Panta Rei v partnerstvu z Gospodarsko zbornico Slovenije.

Arhiv: 23.9. Pozitivno voditeljstvo: od gašenja požarov k ustvarjanju vrednosti

Kaj ima pozitivna psihologija za ponuditi vodenju? Pozitivna psihologija vodenja uporablja na dokazih temelječe tehnike, ki vodjem pomagajo k poslovni rasti, odličnosti in povečevanju produktivnosti. Udeležite se delavnice in se naučite uporabljati elemente pozitivne psihologije za pametno ustvarjanje vrednosti. Gašenje požarov pa raje prepustite gasilcem. Ne zamudite odlične priložnosti in se prijavite na delavnico!

Arhiv: ODPOVED SEMINARJA: 4.10.16 S harmoničnimi odnosi do dobrega počutja v službi in doma

SEMINAR JE ODPOVEDAN. Trojček S harmoničnimi odnosi do dobrega počutja v službi in doma iz cikla Kreativnost in vodenje je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo. Tokrat smo združili tri vidike dobrih medsebojnih odnosov. Predstavili bomo, kako naša vibracija vpliva na odnose in stres, kako asertivno komunicirati in kako obvladovati konflikte v vsakdanjem življenju. Vsi trije sklopi so sestavljeni iz seminarskega in delavniškega dela. Vsebine pa bodo predstavljene tako, da boste novo znanje lahko že naslednji dan uporabili v praksi.

Arhiv: 17. 3 : Kako vodim sebe, tim in organizacijo? 4. PONOVITEV

Aktualna vsebina in odlične predavateljice so navdušile udeležence decembrskega trojčka. Zato seminar že četrtič ponavljamo. Ne zamudite ga!

Arhiv: 7.4.: Vitko, agilno in osredotočeno - formula uspeha

Trojček »Vitko, agilno in osredotočeno - formula uspeha« iz cikla Kreativno vodenje je namenjen lastnikom podjetij, managerjem in zaposlenim. Na seminarju se boste naučili kako biti z lahkoto prilagodljivi, odzivni, hitri, učinkoviti, uspešni, organizirani in usmerjeni v rezultate. Vse to z lahkoto dosežete z uvedbo tehnik vitkega in agilnega poslovanja, prilagojenih za vaše delovno okolje.

Arhiv: 10.5.: Kako do več kvalitetnih kontaktov

Seminarski trojček Kako do več kvalitetnih kontaktov iz cikla Kreativnost in vodenje na GZS je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo.

Arhiv: 16.9. Spletna stran, telefonski klici ali družbeni mediji? Kaj v prodaji danes zares deluje?

V mnogih podjetjih se sprašujejo, kaj v današnjem času digitalizacije, odnosov na daljavo in hitrega tempa v prodaji sploh deluje. Spletne strani, telefonski klici, družbeni mediji, ali kaj povsem drugega? Vse, če znamo pravilno uporabiti in nič, če tega ne znamo. Če želite izvedeti, kako nam našteto lahko pomaga pri uspešni prodaji, se nam pridružite. Seminar je namenjen vodilnim v podjetjih, direktorjem in vodjem trženja, direktorjem in vodjem prodaje ter vsem, ki se ukvarjamo s prodajo. In potrudili se bomo, da boste njegovo vsebino že naslednji dan lahko uporabili v praksi.

Arhiv: 3. 6. 2016: Z dvigom zavzetosti do dviga poslovnih rezultatov

Trojček Z dvigom osebne zavzetosti do dviga poslovnih rezultatov iz cikla Kreativnost in vodenje je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo. Tokrat smo združili tri vidike gradnje zavzetosti.