Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: 9.6.2016: COMPASS FOR LEADERSHIP Ekskluzivna delavnica EQ + AQ = POWERFUL LEADERSHIP

Postanite odličen vodja z ekskluzivno delavnico EQ + AQ = POWERFUL LEADERSHIP UČINKOVITO VODENJE = Čustvena inteligenca + Umetnost soočanja z izzivi ki jo bo vodil dr. Avi Goren Bar

Arhiv: 8. 4. 2016: Naredite več, porabite manj

Trojček Naredite več, porabite manj iz cikla Kreativnost in vodenje je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo. Tokrat smo združili tri vidike produktivnosti. Predstavili bomo, kako obvladati svoj čas in svojo energijo, kako poslušati in razumeti sogovornika brez komunikacijskih šumov, ter kako voditi kratke in učinkovite sestanke. Vsi trije sklopi so sestavljeni iz seminarskega in delavniškega dela. Vsebine pa bodo predstavljene tako, da boste novo znanje lahko že naslednji dan uporabili v praksi.

Arhiv: 4. 3. 2016: Kreativnost se lahko zgodi tudi vam – če si le želite

Tudi v letu 2016 za vas pripravljamo sklop seminarjev in delavnic s področja kreativnosti in vodenja. V udarne trojčke smo združili tri pomembne, a sorodne vsebine, ki jih boste lahko že naslednji dan uporabili v praksi. Trojček "Kreativnost se lahko zgodi tudi vam – če si le želite" je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo. Tokrat smo združili tri vidike kreativnosti, od usmerjenega generiranja idej z uporabo divergentnega in konvergentnega razmišljanja, da vam nikoli ne zmanjka svežih predlogov za spremembe in rešitve, do dizajnerskega pristopa, ki omogoča inoviranje in razvoj podjetnosti, pa vse do kreativne uporabe besed v poslovni korespondenci. Po seminarju boste domov odšli z veliko vpogleda in razumevanja do lastne ustvarjalnosti in sodelovalnega in ustvarjalnega razmišljanja pri svojih sodelavcih in članih tima ter s polno malho predlogov za svoje delovanje in poslovanje.

Arhiv: Kako pripraviti uspešen raziskovalno-razvojni oz. inovacijski projekt

Ste že zaslediti razpis za raziskovalno-razvojne oz. inovacijske projekte Ali iščete partnerje za oblikovanje uspešnega konzorcija? Se želite izogniti standardnim napakam, ki jih pri pripravi projektov delajo tako podjetja kot raziskovalci? Se želite seznaniti s konkretnimi navodili za pripravo uspešnega projekta?

Arhiv: 21. 1. 2016: Poslovni forum: Patrick Mullane, Harvard Business School

Vabljeni na poslovni forum z gostom iz Harvard Business School o inovativnih poslovnih strategijah in pristopih. Člani GZS izkoristite popust.

Arhiv: 6. 1. 2016: Več glav več ve!

Brezplačno po-novoletno dvourno druženje s širjenjem obzorij za vse, ki ste se udeleževali seminarjev na temo »Kreativnosti in vodenja« in vas zanima, kako delujejo naši možgani, kakšne so omejitve tradicionalnega in kritičnega razmišljanja, ter kako bi lahko v podjetjih in šolah postali bolj sodelovalni, ustvarjalni in osredotočeni.

Arhiv: Brezplačne razglednice in plakati za promocijo zdravja

Izdali smo promocijske razglednice in plakate za promocijo zdravja na delovnem mestu.

Arhiv: Promocija zdravja na delovnem mestu - Strokovni posvet ZZZS

Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zdravje, Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Zavodom za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije 26. in 27. 11. 2015 organiziral strokovni posvet "Promocija zdravja na delovnem mestu – učinkovita orodja in dobre prakse". Na multimedijskem portalu Zrno zdravja si lahko ogledate vsa predavanja in predstavitve projektov.

Arhiv: Čas je za rast in poslovni razvoj

Zaupajte svoje načrte UniCredit Bank, da bomo skupaj raziskali možnosti za njihovo uresničitev s kratkoročnimi ali dolgoročnimi krediti, s strukturiranimi oblikami financiranja za kompleksne finančne projekte, z lizing financiranjem opreme ali osnovnih sredstev ali s pomočjo sredstev evropskih strukturnih skladov. Pri širjenju poslovanja vam pridemo nasproti s fleksibilnimi rešitvami, prilagojenimi vašim potrebam, ter vam v času nizkih obrestnih mer ponujamo fiksne obrestne mere za lažje načrtovanje vaših kreditnih obveznosti in obvladovanje rizika potencialnega dviga obrestnih mer v prihodnosti.

Arhiv: 13. 11. 2015: Intuicija v poslovnem svetu

Seminarski trojček iz cikla Kreativnost in vodenje je namenjen vodjem in posameznikom na vseh ravneh, ki ste pripravljeni in željni spreminjati sebe in svojo okolico v družbo z višjo dodano vrednostjo. Tudi s pomočjo intuicije!