Izobraževanje GZS

Novice


Arhiv: sept. 2015 - feb. 2016: 12 DEJAVNIKOV INOVIRANJA

Kako lahko organizacija živi in diha z inovacijskim načinom dela, da lahko v celoti uresniči svoje ustvarjalne potenciale? Izobraževanje 12 dejavnikov inoviranja bo v 20-ih srečanjih vodjem pomagala razumeti, zakaj je razvijanje inovacijskih postopkov v podjetju večplastna zadeva, in kako jo lahko vsakdo dejavno in uspešno doseže.

Arhiv: Kongres javnega naročanja

Uradni list RS vas vabi na 4. strokovno srečanje naročnikov in ponudnikov v postopkih javnega naročanja, ki bo letos 22. in 23. septembra 2015, v Grand hotelu Bernardin v Portorožu. Članom GZS nudijo 5–odstotni popust za prijave do 8. 9. 2015.

Arhiv: Zdravi na kvadrat v Hiši športa za podjetja iz predelovalne industrije

Vabimo vas, da se udeležite predstavitve novega projekta promocije zdravja na delovnem mestu Zdravi na kvadrat oz. programa MigiVEČ, ki spodbuja zaposlene k redni telesni dejavnosti med in po delovnem času.

Arhiv: Informativni dan Obzorje 2020

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in Šport, Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje v Bruslju ter Gospodarska zbornica Slovenije napovedujemo informativni dan Obzorje 2020 s poudarkom na predstavitvi delovnih programov 2016-2017.

Arhiv: 3. 9. 2015: 100 % pripravljeni na uspeh - PONOVITEV USPEŠNICE

Ponovitev izredno uspešnega seminarskega trojčka!

Arhiv: 27. 8. 2015: Nov način vodenja - PONOVITEV USPEŠNICE

Večina posameznikov in podjetij boste svojo vrednost na trgu leta 2020 ustvarjali bistveno drugače kot danes. Preživeli boste le najbolj sodelovalni, ne najbolj ukazovalni. Naučiti se boste morali izogibati nepotrebnim konfliktom s sodelavci in partnerji, zapravljanju časa zaradi neučinkovitosti ter gospodovalnemu načinu vodenja. Bodite vodja, ne šef, in uspelo vam bo! Nov način vodenja. Brez konfliktov. Brez izgubljanja časa. Brez šefovanja. Vas zanima? Naučite se ga v enem dnevu! Kdaj? 27. avgust 2015 na GZS

Arhiv: Iz dogodka: Ravi Chaudhry

Ravi Chaudhry je strateški svetovalec mednarodnim podjetjem, poslovnim združenjem in vladam na področju trajnostnega napredka in konkurenčnosti. Je predsednik družbe CeNext Consulting and Investment, India, ki je v svoji karieri opravljal tudi vodilne funkcije v različnih delih indijske korporacije Tata. Je tudi avtor knjige Quest for Exceptional Leadership: Mirage to Reality.

Arhiv: Iz dogodka: 100 % recept za vaš najboljši nastop

Še en seminarski trojček je za nami. Naslednjega pripravljamo za konec avgusta.

Arhiv: IMPLEMENTING STRATEGY MORE EFFECTIVELY – Za uspešno uresničevanje strategije

Za doseganje želenih strateških rezultatov v posamezni organizaciji je zelo pomemben nadzor oz. spremljanje izvajanje strategije. Prav tako je pomembna tudi uskladitev kratkoročnih in srednjeročnih ciljev ključnih kadrov in ključnih skupin zaposlenih znotraj organizacije ter vrednotenje preteklega dela. Bistvo izvajanja sprememb je dobro pripravljen strateški načrt, saj omogoča vodjem, da v bližnji prihodnosti prevzamejo strateško vodilno vlogo organizacije.

Arhiv: Ponovitev: 3.6.: Kdor čaka, dočaka: kako ste v vašem podjetju pripravljeni na črpanje sredstev kohezijske politike 2014-2020?

Cilj seminarja: Na dogodku bomo predstavili nove priložnosti za financiranje projektov iz sredstev Strukturnih skladov v novi finančni perspektivi 2014-2020. S potrditvijo Operativnega programa za izvajanje kohezijske politike v decembru 2014 je bil namreč storjen pomemben korak naprej v smeri začetka črpanja evropskih sredstev v Sloveniji v tem obdobju, kjer je v okviru evropske kohezijske politike naši državi namenjeno 3,2 milijarde evrov (skupaj s kmetijsko in ribiško politiko pa 4,1 milijarde evrov).