Združenje kemijske industrije

Novice


Arhiv: MIGIVEČ - za svoje zdravje!

PRIŽGI ZVOČNIKE, KLIKNI ZA PREDVAJANJE IN SE RAZGIBAJ

 

Spoštovani,

z željo, da bi bili zdravi na kvadrat, vam pošiljamo posebno ponovoletno voščilnico MIGIVEČ, ki smo jo posneli z namenom, da vas vzpodbudimo k več gibanja.

Izvajanje prikazanih vaj vam bo vzelo manj kot minutko časa, zato priporočamo, da si jih kot ritual privoščite vsako jutro pred odhodom v službo, v službi med odomorom in še kdaj.

Sestavljene so tako, da razgibamo več skupin mišic od glave do peta in vstopimo v nov dan dobre volje, saj smo storili nekaj zase.

Sledilo bo še več posebnih spotov, kjer bo natančneje prikazano pravilno izvajanje vaj, npr.  - splošne vaje za raztezanje, gibalne vaje v pisarni, vaje za ljudi, ki veliko potujejo z avtom/letalom, za proizvodne delavce pa je podjetjem na voljo individualna pomoč usposobljenega strokovnjaka glede na obremenitve posameznih skupin zaposlenih. Na ta način lahko preprečimo nastajanje mišično kostnih bolezni, ki pretijo mnogim od nas, oziroma olajšamo težave, če se te že pojavljajo.

Projekt Zdravi na kvadrat sofinancira Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije, vodi pa GZS-Združenje kemijske industrije (kontakt: zki@gzs.si, 01 5898257). 

 

Povzetek našega sporočila:

Migam jaz in migaš ti, več migajmo zdaj vsi - za svoje zdravje in veselje!

Nogo sem in roko tja, razgibam se od glave do peta, 

glavo gor in trebuh not, več solate in svež kompot -

bo lažji dan in naš korak in celo bolj sončen dan bo vsak! 

 

                                   

 


 

Fotogalerija