Združenje kemijske industrije

Novice


Arhiv: Ocena ustreznosti digitalnih zmožnosti podjetja za uspešno digitalno poslovno preobrazbo

Vabimo vas na malo drugačno delavnico, v kateri boste s pomočjo on-line ocenjevanja digitalnih zmožnosti pridobili vpogled v pripravljenost in/ali sposobnost vašega podjetja za izvedbo uspešne digitalne poslovne preobrazbe.

Ocenjevanje (assessment) bo potekalo ob edukativni razlagi in vodstvu izkušenega digitalnega strokovnjaka in bo popolnoma anonimno. Udeleženec pridobi svoj link za ocenjevalno okolje z 52 vprašanji za analiziranje trenutnega stanja, želenega stanja in pomembnosti digitalnih zmožnosti 8 strateških digitalnih elementov.

Neposredno po zaključku dobi vsak udeleženec še PDF poročilo ocenjevanja, ki koristi podjetjem: 1. preden se lotijo digitalne poslovne preobrazbe; 2. ko načrtujejo digitalna usposabljanja; 3. ko pripravljajo digitalno strategijo; 4. preden izvedejo digitalne iniciative oziroma digitalne projekte; 5. da izmerijo napredek v svoji digitalni zrelosti.

Datum izvedbe: izbirate lahko med dvema terminoma: 6.10.2021 ob 13:30 ali 13.10.2021 ob 13:30, želeni termin označite v prijavnici spodaj.

Čas trajanja delavnice:  4 šolske ure

Kje: online – aplikacija Teams, po prijavi vam bomo posredovali povezavo.


Kotizacija: 300 EUR + DDV

Obvezne predhodne prijave – na povezavi.

 

Vodja delavnice - Aleš Štempihar, predsednik IIBA Slovenija, Digital42 TeamLeader, direktor podjetja Askit d.o.o.

Aleš Štempihar, predsednik IIBA Slovenija, Digital42 TeamLeader, direktor podjetja Askit d.o.o., se ukvarja s preučevanjem zakonitosti digitalne ekonomije in z njihovimi vplivi na organizacije. Njegova specialnost so konkurenčnost organizacij in digitalni poslovni modeli s ponudbo digitalne vrednosti kot odgovorom na nove potrebe kupcev. Aleš ima 10 let izkušenj na področju izdelave digitalnih strategij, digitalne poslovne preobrazbe in skrbništva izvedbe strateških digitalnih projektov. Je nosilec dveh digitalnih certifikatov: »Digital Strategies for Business: Leading the next-generation enterprise« in »Digital Business Transformation Management«.

Fotogalerija