Novice


Predstavitev BIM tečaja za zaposlene v gradbeništvu – iniciativa SI!BIM

Predstavitev BIM tečaja za zaposlene v gradbeništvu – iniciativa SI!BIM

Projekt DigiER (Erasmus+, KA2, 05/2021 - 04/2023)

Cilj projekta je ozaveščanje o učinkovitosti digitalnega čezmejnega podjetništva med zaposlenimi v gospodarskih zbornicah, regionalnih razvojnih agencijah, lokalnih organih in centrih za razvoj podjetništva, pa tudi med učitelji, trenerji in mentorji na področju PIU.

WBL Accelerator - Priročnik praktičnega usposabljanja

Ta priročnik je eden glavnih rezultatov, ki jih financira EU. Projekt WBL Accelerator.

Mejniki projekta WBL-Q

Ideja za projekt WBL-Q temelji na dveh predhodnikih: projektu ECVETgoesBusiness (2015-2017) in projektu WBL Accelerator (2018-2021).

V čem se projekt WBL-Q razlikuje od drugih projektov z isto temo?

Med več analiziranimi pobudami in projekti manjkata dva pomembna dela, ki sta po eni strani najbolj inovativna in po drugi strani ključna za uspeh...

InTraRed – Kako okrepiti zaupanje v vaše poslovanje

Tukaj je nekaj strategij, kako okrepiti zaupanje v vaše poslovanje, zlasti glede tehnologij, ki jih uporabljate vi, vaše stranke ali zaposleni.

WBL Accelerator - Ali lahko koristi WBL odtehtajo stroške?

Čeprav so empirične študije o stroškovni učinkovitosti WBL redke, so študije, izvedene v zadnjih desetletjih, v državah z dobro uveljavljenimi sistemi WBL pokazale, da so finančne koristi vajeništva pogosto vsaj enake finančnim stroškom usposabljanja in da v mnogih primerih finančne koristi WBL presegajo stroške usposabljanja.

Projekt WBL-Q (Erasmus+, KA2, 10/2020 - 09/2022)

Splošni projektni cilj projekta WBL-Q je pomembno izboljšanje kakovosti učnih procesov, ki temeljijo na delu v podjetjih.

CreO novičnik, marec 2020

PROJEKT CREO: PRILOŽNOST ZA INOVACIJO

Arhiv: Denar ne raste v bankomatih

»To povečanje (minimalne plače) bi gospodarstvo stalo približno šest milijonov evrov. Kdor pravi, da bi teh šest milijonov za minimalno plačo ob 39 milijardah BDP-ja uničevalo delovna mesta, kot gospodarstvenik enostavno nima pojma«, (Maks Tajnikar, MMC RTVSLO 24.1.2017).