Združenje kovinske industrije
E-vox št. 4
Združenje kovinske industrije

E📢VOX IZREDNIK

Aktualne informacije za člane Združenja kovinske industrije

Številka #04 - Marec 2024

AKTUALNO ...

1. MGTŠ: Gospodarstvu letos na voljo preko 512 mio evrov povratnih sredstev

Slovenska izvozna in razvojna banka (SID banka) in Slovenski podjetniški sklad (SPS) bosta v sodelovanju z gospodarskim ministrstvom do konca leta omogočila preko 512 milijonov evrov ugodnih posojil in različnih finančnih instrumentov za tehnološki razvoj, kapitalsko utrjevanje, likvidnost in omilitev kriznih okoliščin. Več informacij je na voljo na spletni strani ministrstva na spodnji povezavi.

Več >>>

2. Vabimo vas: "Skupaj gradimo trajnost"

Datum: 10. april 2024

Kraj: GZS, dvorana A

Organizator: GZS

Kontakt: verige.trajnosti@gzs.si

---------------------------------------------------

Pred vrati gospodarstva so velike zakonodajne spremembe in zahteve Evropske Unije povezane s trajnostjo. Mnoga podjetja trajnost že živite, še več pa se vas sprašuje, kako nasloviti nove izzive in  postati del uspešne zgodbe trajnosti. Skupaj z vami želimo so-kreirati platformo informiranja, izobraževanja, svetovanja, povezovanja in deljenja najboljših slovenski in tujih praks, ter se polotiti zahtev, ki se skrivajo za krajšavami ESG, CSRD, … in s tem zgraditi povezane verige trajnosti. 

 

Vabljeni, da se nam pridružite na dogodku (velikost, dejavnost ali lastništvo podjetja niso pomembni), da skupaj začrtamo pot odgovorne, povezane in trajnostne prenove slovenskega gospodarstva.

 

Program in prijava sta dostopna na spodnji povezavi.

Več >>>

S prijaznimi pozdravi,
Strokovna služba ZKovI 

Izdaja: GZS - Združenje kovinske industrije
Dimičeva 13, 1504 Ljubljana, zkovi@gzs.si