Združenje kovinske industrije
E-vox t. 18 Združenje kovinske industrije

E📢VOX IZREDNIK 

Aktualne informacije za člane Združenja kovinske industrije

Številka #18 - September 2022

Spoštovani člani ZKovI.

Pred vami je številka #18 biltena E-VOX, ki ga izdaja Združenje kovinske industrije.
.............................................................................................................................................

Tokrat:

  1. Klub direktorjev o aktualnem trgu energentov ter z njimi povezani ukrepi

  2. Podjetje CLEANGRAD d.o.o prejemnik ZLATEGA nacionalnega priznanja GZS za inovacije!

............................................................................................................................................
Vse ostale novice, informacije ter publikacije pa si lahko pogledate tudi na naši uradni spletni strani ZDRUŽENJA KOVINSKE INDUSTRIJE.

Prijetno branje želimo!

Vaša "Strokovna služba ZKovI"

AKTUALNO

1. Klub direktorjev o aktualnem trgu energentov ter z njimi povezani ukrepi

Na izrednem srečanju kluba direktorjev ZKovI je potekala razprava o trenutno zelo turbulentnem stanju na trgu energentov. 

Izpostavljena je bila novela Zakona o pomoči gospodarstvu zaradi visokih povišanj cen električne energije in zemeljskega plina, ki bo obravnavana na Vladi. Eden izmed ključnih ukrepov je nujnost uvedbe kapice na ceno električne energije in plina za gospodarstvo  s 1. januarjem 2023 ter povišanje obsega pomoči za gospodarstvo v letu 2022...

Več >>>

2. Podjetje CLEANGRAD d.o.o prejemnik ZLATEGA nacionalnega priznanja GZS za inovacije!

V okviru Dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) že 20. podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem  v podjetjih in drugih organizacijah.  Nacionalno priznanje GZS za najboljše inovacije predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji. 

Podjetja vsako leto dokazujejo, da vlagajo v razvoj, iščejo nove, inovativne rešitve, ter razvijajo popolnoma nove rešitve, ki bodo tudi Sloveniji prenesle večjo prepoznavnost in mednarodne uspehe.

ZLATO nacionalno priznanje za najboljšo inovacijo je prejelo tudi podjetje Cleangrad d.o.o., in sicer z inovativnimi drsnimi vrati za čiste prostore. Predstavitev si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Na Združenju kovinske industrije smo zelo ponosni na dosežke naših članov.

Iskrene čestitke podjetju Cleangrad d.o.o. ter celotni "ZLATI" ekipi!

INOVACIJE 2022 >>>

S prijaznimi pozdravi,
Strokovna služba ZKovI

Izdaja: Gospodarska zbornica Slovenije - Združenje kovinske industrije
Dimičeva 13, 1504 Ljubljana, zkovi@gzs.si