Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Arhiv: Zdravi izzivi 20: Umik pred dražljaji

Arhiv: Zdravi izzivi 20: Umik pred dražljaji

Preko naših osnovnih telesnih čutil se v nas sprožajo najrazličnejši odzivi, ki vplivajo na potek naših misli in na naše razpoloženje. Kadar so odzivi prijetni in stimulativni, je vse prav, ko pa gre za preobremenitve ali stresne odzive, si želimo pobegniti v varno zavetje svojega notranjega miru. Čutila nas pri tem ne pustijo pri miru, ne zmoremo jih enostavno kar izklopiti. Za izziv vam ponujamo lastno raziskavo, da poskusite preučiti svoje odzive na zunanje dogodke, utišati čutila in najti središče dogajanja nekje v svoji tišini

Arhiv: Seminar: Tehnike sproščanja za zmanjšanje stresa in uporaba prehranskih dopolnil v vsakdanjem življenju

Arhiv: Seminar: Tehnike sproščanja za zmanjšanje stresa in uporaba prehranskih dopolnil v vsakdanjem življenju

Priporočamo in prijazno vabljeni na odličen brezplačen seminar s predavateljicama Sanelo Banović, ki navdušuje udeležence svojih predavanj s sproščenostjo, in Martino Puc, ki bo delila poglobljeno znanje s področja prehranskih dopolnil. Seminar je namenjen vsem zaposlenim v storitvenih dejavnostih, ki želijo nadgraditi svoje znanje ter s tem izboljšati zdravje, počutje in s tem tudi odnose ter delovne rezultate v svojem delovnem okolju. Po seminarju bodo že drugič podeljeni Mavrični pokali zdravja, kjer bodo nagrajeni primeri dobre prakse pri promociji zdravja na delovnem mestu in predstavljeni širši javnosti.

Arhiv: Možnosti financiranja uporabe zelo zmogljivega računalništva za MSP

Vabimo vas na predstavitev možnosti financiranja uporabe zelo zmogljivega računalništva (HPC) za mala in srednja podjetja (MSP) v sklopu projekta Fortissimo 2, ki bo potekala 26. aprila 2016 med 10.00 in 13.00 uro na Gospodarski zbornici Slovenije (Dimičeva 13, Ljubljana), dvorana F (medetaža).

Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 16

Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 16

Če želimo vzljubiti druge, moramo najprej znati slišati sebe. Kaj se dogaja v srcu nekoga, ki se nima dovolj rad, ki ne ceni svojih sposobnosti, ki vedno »potegne krajšo«, ki bi naredil vse za to, da bi bil sprejet?

Arhiv: Slovenska IT podjetja na sejmu CeBIT 2016

Arhiv: Podelili smo nagrade Netko 2015

Danes je na GZS v Ljubljani potekala slavnostna podelitev nagrade Netko 2015! Podeljene so bile nagrade v petih kategorijah in dve posebni nagradi netko. Na razpis nagrade Netko 2015 so bili vabljeni projekti, ki v posameznih kategorijah dosegajo vidne uspehe in so s svojo predstavitvijo na spletu stopili korak dlje.

Arhiv: Vabilo na brezplačni delavnici »Uvajanje internetnega protokola IPv6«

Na celodnevnih brezplačnih delavnicah bodo predstavljeni vzroki in motivi za uvedbo IPv6 v omrežja in storitve, možne posledice v prihodnosti, če se tega ne stori, podani pa bodo tudi napotki kako se uvedbe lotiti v praksi.