Združenje za informatiko in telekomunikacije

Novice


 


Arhiv: Kako do dobre uporabniške izkušnje na spletni strani in aplikacijah?

Arhiv: Kako do dobre uporabniške izkušnje na spletni strani in aplikacijah?

Izobraževanja v okviru Hitre akademije digitalnega marketinga so namenjen podjetnikom, managerjem, zaposlenim v marketingu in prodaji, razvojnikom, zaposlenim na področju spleta in spletnega komuniciranja, vodjem marketinga, prodaje, informatikom in tistim, ki želijo povečati konverzijo ter dati na trg bolj uporabniku prijazne izdelke in storitve.

Datum: 23. 1. 2019 / 9:00 - 13:00
Kraj: GZS, dvorana E/medetaža
Predavatelj: Mag. Simon Meglič, Ajda Marič
Kontakt: Maruša Boh, marusa.boh@gzs.si

Arhiv: Skrivnosti uspešnega vsebinskega in e-mail marketinga v dobi avtomatizacije in GDPR

Arhiv: Skrivnosti uspešnega vsebinskega in e-mail marketinga v dobi avtomatizacije in GDPR

Izobraževanja v okviru Hitre akademije digitalnega marketinga so namenjena podjetnikom, managerjem, zaposlenim v marketingu in prodaji, zaposlenim na področju spleta in spletnega komuniciranja, vodjem marketinga, prodaje, informatikom in tistim, ki želijo izkoristiti priložnosti vsebinskega in e-mail marketinga.

Datum: 9. 1. 2019 / 9:00 - 13:00
Kraj: GZS, dvorana E/medetaža
Predavatelj: Mag. Simon Meglič
Kontakt: Maruša Boh, marusa.boh@gzs.si

Slovenija je odličen poligon za nove digitalne rešitve in poslovne modele

Slovenija je odličen poligon za nove digitalne rešitve in poslovne modele

Sektor informacijsko-komunikacijskih (IKT) tehnologij predstavlja v Sloveniji vse pomembnejšo gospodarsko panogo. Na eni strani je močno domače povpraševanje, saj vse branže hitijo z digitalizacijo in iščejo nove rešitve za podporo svojemu poslovanju, na drugi strani pa podjetja vse več nastopajo tudi na globalnih tržiščih. Kaj predstavlja sektor IKT v Sloveniji glede na ključne kazalce?

Vabilo na strokovni dialog z MJU v zvezi s pripravo javnega naročila »Platforma IoT za digitalno Slovenijo«

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo vabi vse zainteresirane na strokovni dialog v zvezi s pripravo javnega naročila »Platforma IoT za digitalno Slovenijo« v okviru katerega želi pridobili informacije, ki jim bodo koristile pri pripravi dokumentacije v zvezi z oddajo javnega naročila.

Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022« Datum: 10. september 2018

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT) je objavila Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«.

Najava javnega razpisa za izvedbo storitev za spodbujanje digitalizacije malih in srednjih podjetij v Republiki Sloveniji v letih od 2019 do 2023 »DIGITALIZACIJA 2019-2023«

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je objavilo najavo javnega razpisa za izvedbo storitev za spodbujanje digitalizacije malih in srednjih podjetij v Republiki Sloveniji. Objava razpisa je predvidena novembra 2018.

Arhiv: Javni poziv za sofinanciranje tržnih raziskav, mednarodnih forumov in certifikatov v letu 2018 Datum: 9. avgust 2018

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT) je objavila Javni poziv za sofinanciranje tržnih raziskav, mednarodnih forumov in certifikatov v letu 2018, ki je namenjen povečevanju konkurenčnosti mikro, malih in srednjih podjetij (v nadaljevanju MSP) na tujih trgih ter zviševanju stopnje internacionalizacije teh podjetij. Rok za dostavo vlog je 28. 9. 2018, do 13. ure. Razpis je objavljen spletni strani SPIRIT.