Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Novice ZPN 30.06.2011

  Spoštovani člani GZS-Zbornice za poslovanje z nepremičninami

    

  • Zakon o spremembah in dopolnitvah zakona o nepremičninskem posredovanju ZNPosr-B

   Objavljen v Uradnem listu RS 49/2011, z dne 24.06.2011, začne veljati 9. julija 2011

   Na GZS ZPN smo pripravili neuraden čistopis, ki je objavljen na naši spletni strani: /zbornica_za_poslovanje_z_nepremicninami/54995


    
  • Evropski združenji na področju nepremičnin CEPI in CEI sta podpisali sporazum o sodelovanju

   CEPI je evropski svet za nepremičninsko stroko s sedežem v Bruslju http://www.cepi.eu/index.php?hl=en in CEI evropska konfederacija nepremičninskih agentov http://www.webcei.com/, sta na srečanju v Berlinu, 26. maja letos, podpisali sporazum o sodelovanju.

  • Kodeks dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami

   Upravni odbor ZDNP je določil besedilo predloga Kodeksa dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami. Besedilo Kodeksa je trenutno v končni redakciji.

   Kodeks bo sprejemal Zbor članov ZDNP na svoji seji predvidoma konec meseca avgusta 2011. Obvestilo in vabilo bomo posredovali kasneje.
    

  • Zakon o vzpostavitvi etažne lastnine na predlog pridobitelja posameznega dela stavbe in o določanju pripadajočega zemljišča k stavbi – ZVEtL-A

   Državni zbor bo na julijski seji, ki se bo pričela 11. julija 2011 obravnaval Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakon o vzpostavitvi etažne lastnine na predlog pridobitelja posameznega dela stavbe in o določanju pripadajočega zemljišča k stavbi – ZVEtL-A.

   Predlog sprememb in dopolnitev, vložene amandmaje in mnenja si lahko ogledate na spletni strani: http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&sb=7&sd=1&new=1
    

  • Mednarodna borza ponudb in povpraševanj

   Je virtualno poslovno stičišče za podjetja, kjer lahko najdete poslovne priložnosti in nove poslovne stike med partnerji, ki iščejo sodelovanje, želijo prodati ali kupiti izdelke in storitve. Vabimo vas, da se registrirate za uporabo. Vnos ponudb je brezplačen.

   Več na: http://www.borza.org/

  Fotogalerija

   

  Arhivi