Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Rezervni skladi vse večje breme za etažne lastnike

  Na Združenju upravnikov nepremičnin, ki deluje v okviru GZS-Zbornice za poslovanje z nepremičninami, ugotavljamo, da se uresničuje scenarij, ki smo ga napovedovali pred uveljavitvijo sprememb Stanovanjskega zakona. Poleg tega pa so etažni lastniki deležni višjih stroškov tudi zaradi razmer na finančnih trgih.

  Smernice IP glede preverjanja izpolnjevanja PCT pogoja za delodajalce oziroma upravljalce

  Informacijska pooblaščenka (v nadaljevanju: IP) je v petek, 19. septembra 2021 objavil Smernice o preverjanju PCT pogoj za delodajalce oziroma upravljalce, za posameznike in za šole.

  Nova ugodnost za člane ZPN - onOffice

  Nova ugodnost za člane ZPN - onOffice

  Z veseljem vas obveščamo, da smo z onOffice d.o.o. sklenili dogovor o poslovnem sodelovanju na podlagi katerega ste člani ZPN poleg dodatne možnosti trženja nepremičnin in upravljanja z njimi, upravičeni do nekaterih ugodnosti, in sicer: - 6 mesečne brezplačne uporabe aplikacije onOffice - 30% popusta pri sklenitvi pogodbe o najemu aplikacije onOffice je posebej za nepremičninske posrednike prilagojena programska oprema (CRM), ki poenostavi vsakodnevno poslovanje in komunikacijo s strankami ter z več kot 150 nepremičninskimi portali. Več o tem si lahko preberete na njihovi spletni strani: www.onoffice.si

  Veljavne omejitve pri ponujanju in prodajanju blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji

  Vlada RS na dopisni seji dne 4. avgusta 2021 sprejela Odlok o načinu ugotavljanja izpolnjevanja pogojev prebolevnosti, cepljenosti in testiranja v zvezi z nalezljivo boleznijo COVID-19 in ga objavila v Uradnem listu RS. Odlok začne veljati v četrtek 5. avgusta 2021.

  Priložnost za sponzorje in oglaševalce

  Priložnost za sponzorje in oglaševalce

  Za največji in najpomembnejši nepremičninski dogodek pri nas - 32. posvet Poslovanje z nepremičninami, smo rezervirali 11. in 12. november in ga bomo, če bo le mogoče, izvedli v t.i. »hibridni« obliki, tako da bomo združili prednosti sodobnih digitalnih pristopov in pa seveda klasične izvedbe v kongresnem centru, saj so udeleženci lani najbolj pogrešali pav to. Za izvedbo hibridnega dogodka bomo zagotovili sodobno softwersko podporo.