Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Novice ZPN 21.04.2011

    Spoštovani člani GZS-Zbornice za poslovanje z nepremičninami

     

    • VOLITVE 2011

       

      V tem tednu ste prejeli glasovnice za glasovanje za izvolitev predstavnikov v Upravni odbor Zbornice za poslovanje z nepremičninami in za izvolitev predstavnika v Skupščino Gospodarske zbornice Slovenije.

      Volilna komisija bo upoštevala vse glasovnice, ki bodo prispele po pošti do vključno torka 4. maja 2011.

      Pozivamo vas, da glasujete za svoje predstavnike in pravočasno oddate glasovnice.

      Več informacij v zvezi z volitvami na: /o_gzs/volitve_2011

       

    • ZPNosr-B

       

      Odbor za okolje in prostor Državnega zbora bo, v četrtek 5. maja, obravnaval predlog sprememb in dopolnitev Zakona o nepremičninskem posredovanju, mnenje Državnega sveta, mnenje Zakonodajno-pravne službe, stališča Zveze potrošnikov, naše pripombe in predloge amandmajev ter vse pravočasno vložene amandmaje poslanskih skupin.

      Gradiva za obravnavo bodo objavljane na spletni strani DZ: http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&sm=k&q=zakon+o+nepremi%C4%8Dninskem+posredovanju&mandate=-1&exp=PZ|B9D8F44EB04D2254C1257877003F05A5#listrowPZ|B9D8F44EB04D2254C1257877003F05A5

       

    • Aktualno

       

      ØZ delom je začel programski odbor za pripravo letošnjega že 22. posveta Poslovanje z nepremičninami, ki bo 17. in 18. novembra v Portorožu.Vabimo vse, ki imate zanimive, aktualne in strokovne predloge o možnih temah, da nam jih posredujete.

      ØDruštvo geodetov severovzhodne Slovenije skupaj z  Zvezo geodetov Slovenije organizira 40. geodetski dan z naslovom KAKOVOST GEODETSKIH IN PROSTORSKIHPODATKOV, in podnaslovomGeodezija po obveščanju o poskusnem izračunu vrednosti nepremičnin.

      Več na: http://www.geodetskidan.si/

       

    • Zanimivo iz GZS in ZPN:

       

      ØE-izvršba obsega administrativno pomoč GZS pri izpolnitvi in vložitvi elektronskega predloga za izvršbo na podlagi verodostojne listine. Kot sredstvo izvršbe se v okviru storitveE-izvršba predlaga prenos dolžnikovih denarnih sredstev pri bankah in drugih organizacijah za plačilni promet.

      Več na: http://likvidnost.gzs.si/slo//50137

      ØKoristne spletne povezave

      Na enem mestu smo zbrali vrsto zelo uporabnih e-povezav do spletnih strani Ministrstva za okolje in prostor, Inšpektorata za okolje in prostor, Tržnega inšpektorata, Davčne uprave RS, Informacijske pooblaščenke, Ministrstva za pravosodje, GURS in druge. Tu najdete tudi direktne povezave do spletnih strani, kjer posamezne institucije objavljajo odgovore na pogosto zastavljena vprašanja ipd.

      Več na: /zbornica_za_poslovanje_z_nepremicninami/koristne_spletne_povezave

       

    • OBVESTILO

       

      Obveščamo vas, da bomo med 26. aprilom in 2. majem zaradi praznikov odsotni. Za nujne zadeve se lahko obrnete na Info center GZS: tel. 01/58-98-000, ali po e-pošti: info@gzs.si

      Želimo vam prijetne praznike.

    Fotogalerija





     

    Arhivi