Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Razpis DUTB + Vabilo na konferenco PRILOŽNOSTI V TRAJNOSTNEM GRADBENIŠTVU

  Spoštovani člani ZPN,

  Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) je dne 14.10.2015 na Portalu javnih naročil RS objavila javni razpis za oddajo javnega naročila po odprtem postopku, in sicer za upravljanje nepremičnin v lasti družbe DUTB. Javni razpis je objavljen pod št. JN7194/2015. Rok za oddajo ponudb je 26.11.2015.


  Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z ODPRTIMI HIŠAMI SLOVENIJE ter ostalimi partnerji organizira največjo konferenco na področju trajnostne gradnje in nepremičnin: PRILOŽNOSTI V TRAJNOSTNEM GRADBENIŠTVU.

  Konferenca bo potekala 5. novembra 2015 v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani, s pričetkom ob 9.00 uri. Udeležba je brezplačna.

  Konferenca bo prikazala prednosti celovitega pristopa k trajnostnemu gradbeništvu, ki upošteva širši spekter ukrepov pri financiranju, načrtovanju, izgradnji, upravljanju in vzdrževanju nepremičnin. V konferenčnem delu bodo predstavljeni inovativni pristopi k različnim segmentom trajnostnega gradbeništva. Drugi del konference pa bo namenjen ogledu primerov realiziranih objektov.

  Več na: http://www.podjetniski-portal.si/index.php?t=Event&id=7341

   

  Lep pozdrav,

  ZPN -GZS

  Fotogalerija