Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Brošura ZUN: Zaupanja vreden upravnik

    Mineva drugo leto od podelitve prvih certifikatov Zaupanja vreden upravnik. Certifikat vztrajno pridobiva na vrednosti in prepoznavnosti, saj etažnim lastnikom olajša izbiro kakovostnega upravnika. 

    Za promocijo samega certifikata Zaupanja vreden upravnik, kot tudi njegovih imetnikov - upravnikov, smo v strokovni službi ZPN pripravili promocijsko brošuro: Zaupanja vreden upravnik, ki odgovoraja na vprašanje: Kako izbrati kakovostnega upravnika?.

    Pri pripravi broušure smo sledili priročnosti in uporabnosti. Nismo pa zanemarili niti stroškov, saj si želimo, da bi bila brošura čim bolj dostopna, da bi jo lahko prejelo čim več etažnih lastnikov.  Hkrati pa smo na zadnji strani pustili prostor za vaše kontaktne podatke, da se bodo etažni lastniki lažje obračali na vas.

                                                

    Cena posameznega izvoda brošure je 0,1342 € brez DDV. K posameznemu naročilu bomo obračunali še stroške priprave in oblikovanja v znesku 20,00€ + DDV za člane GZS-ZPN oz. 40,00 €+ DDV za ostale. Najmanjša količina za naročilo je 10 izvodov.  

    Pri večjih nakladah vam bomo zaračunali le stroške priprave in oblikovanja v skladu s cenikom GZS in vam pripravili datoteko za tisk z vašimi kontaktnimi podatki in logotipom. 

    Fotogalerija





     

    Arhivi