Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Izobraževalni seminar za upravnike večstanovanjskih stavb


  GZS-Zbornica za poslovanje z nepremičninami v sodelovanju z Elektrotehniško zvezo Slovenije vabi na izobraževalni seminar za upravnike večstanovanjskih stavb

  v četrtek, 30. maja 2019, ob 9. uri, v prostorih GZS, dvorana C v I. nadstropju.   Dobro upravljanje in vzdrževanje stavbe je ena glavnih nalog upravnika večlastniške stavbe. Upravljanje in vzdrževanje stavb je kompleksno in strokovno delo, ki zahteva usposobljenega upravnika, ki pozna delovanje vgrajenih naprav, toplotnih postaj, kotlovnic, dvigal, skupnih klimatskih naprav, zato je pomembno, da upravnik zagotovi strokovnjake z različnih področij npr. strojništva, elektroinštalacij, gradbeništva, prava itd.    

  Program

  08.30 – 09.00 Prijava udeležencev
  09.00 – 10.00 Adaptacije NN električnih napeljav
  Milan Župevc, Župevc d.o.o.
  10.00 – 11.00 Telekomunikacije in nadzorni sistemi
  Milan Fornazarič, AVSN d.o.o.  
  11.00 – 11.30 Odmor
  11.30 – 12.30 Električne polnilnice za kolesa in avtomobile
  Janez Guzelj, Miha Doberlet, Metrel d.d.
  12.30 - 13.30 Prva skupinska samooskrbna sončna elektrarna na večstanovanjskem objektu v Sloveniji 
  Robert Jelenc, GEN-I Sonce d.o.o. 


  Predavatelji 

  Milan Župevc je po izobrazbi inženir elektroenergetike. V 2007 je ustanovil svoje podjetje Župevc d.o.o., Elektromehanika in elektroinštalacije, ki se ukvarja s svetovanjem, planiranjem in izvedbo raznovrstnih storitev inštalacij električnih napeljav stanovanjskih in poslovnih objektov. Od leta 2009 izvaja pametne inštalacije. Redno se tudi izobražuje na področju pametnih inštalacij (Bticino MY HOME, GOAP, KNX, Strokovno napredno usposabljanje za izvajalce pametnih inštalacij FE UL, Entia). Vodi proizvodnjo električnih ključavnic in industrijskih hup za prodajo podjetjem in končnim kupcem. Od 2013 skrbi za uvoz in prodajo signalnih naprav ComPro.

  Janez Guzelj  je zaposlen v podjetju Metrel d.d., Merilna in regulacijska tehnika, Horjul, Slovenija kot vodja produktnega managmenta. Je inovator postopkov preskušanja električne varnosti z več kot 20 let praktičnih izkušenj na področju aplikativnih znanj uporabe in prenosa merilnih metod v prakso ter izvajanju izobraževanj in urjenj uporabnikov. V sodelovanju z EZS in predsedstvom pri Odboru NNELI zastopa interese preglednikov varnosti električnih inštalacij in zaščite pred delovanjem strele. Je avtor in soavtor vrste strokovne literature ter vodil za delo na področju električne varnosti. Redno sodeluje pri pripravah in izvedbi poglobljenih izobraževanj in urjenj na področju varnosti električnih inštalacij, varnosti strojev, opreme in naprav, postrojev, transformatorskih postaj ter na področju analize ozemljitvenih sistemov, kakovosti napetosti in moči ter kakovosti parametrov okolja. Ima praktične izkušnje iz meritev varnosti inštalacij, strojev, opreme in naprav.


  Kotizacija

  Kotizacija za posameznega udeleženca znaša 100,00€ + DDV (122,00 z DDV). DDV se obračuna po splošni stopnji 22%. V kotizacijo je vključena udeležba na izobraževalnem seminarju, e-gradivo na USB ključku, postrežbo v odmorih in potrdilo o udeležbi.  Popusti

  ČLANSKI:
  - 30% za člane GZS-ZPN 
  - 10% za člane GZS 
  KOLIČINSKI
  - 10% za drugega in vse nadaljnje udeležence iz istega podjetja

  DDV se obračunava po splošni 22% stopnji. Popusti se seštevajo. 

  Prijava


  Prijave sprejemamo z izpolnitvijo e-prijavnice:

  e-prijavnico

  Po prejemu prijave vam bomo posredovali ponudbo za plačilo kotizacije.

  Kotizacijo nakažite do dveh dni pred dogodkom na TRR GZS: SI56 0292 4001 7841 495; obvezno navedite sklic 2060-518. Plačilo kotizacije je pogoj za udeležbo na seminarju. Račun vam bomo izdali po zaključku izobraževalnega seminarja.

  Vsem, ki boste pravočasno vplačali kotizacijo, bomo vsaj dan pred dogodkom po e-pošti posredovali gradivo.

  Odjave


  Odpoved prijave na izobraževanje je v skladu s splošnimi pogoji možna le v pisni obliki, posredovani po e-pošti na naslov zpn@gzs.si. Skrajni rok za pisno odpoved z vrnitvijo 100% plačila kotizacije je tri (3) delovne dni pred začetkom seminarja. V primeru nepravočasne odjave, oz. neudeležbe pa že plačanih kotizacije nismo dolžni vrniti.  

  Informacije


  GZS-Zbornica za poslovanje z nepremičninami, Vida Logar, telefon 01/58 98 240, e-pošta: zpn@gzs.si.  

  Udeleženci izobraževalnega seminarja imajo možnost brezplačnega parkiranja do zasedbe mest v 1. garaži oziroma na zunanjem parkirišču GZS. Dostop iz Dimičeve ulice.

  Dobrodošli na izobraževalnem seminarju za upravnike nepremičnin

     Fotogalerija

   

  Arhivi