Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Brezplačna ponudba orodij za delo na daljavo in podpori skupinskega dela

  Stopnjevanje razmer zaradi koronavirusa nas je prisililo v »digitalni« načini dela. Nove razmere nas silijo v nove načine dela, na delo na daljavo, na virtualno sestankovanje in še bolj digitalno podprto skupinsko delo.

  Združenje za informatiko in telekomunikacije je skupaj s svojimi člani pripravilo posebno ponudbo in informacijo o brezplačnih orodjih za delo na daljavo, ki jih lahko uporabite v teh razmerah. Posredujemo vam ponudbi XLAB in Microsoft, ki omogočata vsem zainteresiranim članom časovno omejeno brezplačno uporabo orodij za oddaljen dostop.

  Microsoft si prizadeva pomagati ljudem, da ostanejo povezani, tudi kadar jim bo morda treba delati na daljavo. Zato ponuja članom Office 365 E1, vključno z Microsoft Teams, brezplačno 6 mesecev za toliko končnih uporabnikov, kot jih potrebujete v tem obdobju. Več o ponudbi najdete tukaj.

  XLAB je za vzpostavil brezplačen sistem za delo od doma v času epidemije in omogoča vsem članom delo od doma z uporabo orodja ISL Online. Orodje omogoča oddaljen dostop do službenega računalnika od doma, z drugega računalnika ali mobilne naprave. Pri tem se na daljavo varno prenese le vsebina zaslona in možnost upravljanja službenega računalnika, podatki pa ostanejo na delovnem mestu. Več o ponudbi najdete tukaj.

  Na spletnih straneh GZS lahko redno spremljate zbrane novice s tega področja tukaj.

  Svetujemo vam, da izkoristite digitalno solidarnost članov Združenja za informatiko in telekomunikacije in omogočite delo od doma v maksimalni možni meri in s tem pomagate k umiritvi razmer.

  Fotogalerija