Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Dan odprtih vrat članov ZPN  Svetovni dan bivalnega okolja

   

  Leta 1985 je Generalna skupščina na priporočilo komisije za človekove pravice določila prvi ponedeljek v oktobru za svetovni dan bivalnega okolja. S tem dnem se želi poudariti pomembnost človeških naselij in pravico vseh ljudi do zavetišča ter opomniti svet na kolektivno odgovornost za prihodnost človekovega habitata.

   

  Tako smo se odločili, da bomo letos, po vzoru pro bono dneva slovenskih odvetnikov, izvedli akcijo, ki smo jo poimenovali »Dan odprtih vrat članov ZPN«. V ponedeljek 5.10.2020, med 9.00 in 18.00 uro, bodo člani ZPN, v svojih poslovnih prostorih in/ali po telefonu, nudili brezplačno pomoč in svetovanje s področja prometa z nepremičninami, upravljanja nepremičnin ter ocenjevanja in vrednotenja nepremičnin.

   

  Prijavite se preko spodnjega obrazca tako da:

  • najprej izberete področje na katero se nanaša vaše vprašanje;
  • zatem izberete podjetje, ki vam bo pomagalo in svetovalo;
  • odpre se vam Doodl obrazec, kamor morate najprej vpisati svoje ime in izbrati termin, ki vam ustreza in je še na voljo. Termini so razdeljeni na 30 minut. Za nadaljevanje pritisnite Continue.

  • na koncu morate vpisati še vaše kontaktne podatke (e-naslov in telefonsko številko). Pod opombo lahko dodate vaše vprašanje, da vam bodo lahko bolje pripravili odgovor.   Na posredovane kontaktne podatke vas bodo iz izbranega podjetja kontaktirali ter se dogovorili za osebno ali za telefonsko svetovanje.

   

  Po zaključku bomo vsem sodelujočim posredovali še anketni vprašalnik.

   

   

   

   

  Fotogalerija