Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: GZS-ZPN in Bolha.com za boljšo osveščenost potrošnikov pri poslovanju z nepremičninami

  Zbornica za poslovanje z nepremičninami je podpisala pogodbo o sodelovanju z največjim slovenskim spletnim portalom bolha.com

  V petek, 11.09.2020 smo z Styria digital marketplaces d.o.o., ki upravlja z največjim slovenskim spletnim portalom, podpisali dogovor o poslovnem sodelovanju. Dogovorili smo se, da bodo naši člani obiskovalcem portala skupnost.bolha.com za boljšo osveščenost potrošnikov pri poslovanju z nepremičninami nudili strokovne nasvete s področja prometa z nepremičninami. Dvakrat mesečno bodo na portalu skupnost.bolha.com v obliki strokovnih člankov objavljali  nasvete za varen promet z nepremičninami, ki jih bodo pripravili člani ZPN.

  To je enkratna priložnost za promocijo članov, saj bo poleg strokovnega članka objavljeno ime in priimek avtorja ter naziv podjetja. Vabimo vse, ki ste zainteresirani, da se aktivno vključite v pripravo prispevkov.

  Hkrati  pa vas obveščamo, da Bolha.com pripravlja tudi novo enotno sistemsko rešitev za vse nepremičninske agencije, s katero boste lahko pri komuniciranju s svojimi strankami uporabili enoten CRM sistem za vse portale, kar bo omogočilo hitrejšo, enostavnejšo, cenejšo in bolj pregledno komunikacijo.

  Člani Združenja družb za nepremičninsko posredovanje (ZDNP), ki deluje v okviru ZPN, bodo imeli na podlagi dogovora zagotovljeno posebno ugodnost v obliki 20% popusta na zakup oglasnih vsebin in malih oglasov v rubriki »nepremičnine« na spletnem mestu bolha.com.

  Fotogalerija

  Fotogalerija